7 Kasım 2019 Perşembe

İspanya vizesi vfs

Soyadı: Partie réservée à l’administration 2. Vfs Global aracı bir kurum olmak ile beraber birçok konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş tek resmi kuruluş olma özelliğini taşıyan yasal hak sahibi kurumdur. Deneyimlerimiz bu kişilerin genellikle yanlış bilgi ve belge sunduğunu göstermiştir. Find information and begin your application.


Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler. VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır. Bu süre zarfında konsolosluğun tarafınızdan ek belge isteme ve mülakat yolu ile görüşme talep etme hakkı vardır.


Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği’nin yetki alanı kısıtlaması vardır. Bu nedenle yaşadığınız şehre göre başvuru yapacağınız temsilcilik değişiklik gösterecektir. Ya da kendi ülkelerinde daha fazla. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu ülkeye girebilmek için İspanya vizesi almakla sorumludur.


İspanya vizesi vfs

Hazırlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde. Vfs Global, İspanya, Fransa ve Yunanistan gibi ülkelere vize başvuruları için vize başvuru formunun doldurulması ve tüm evrakların hazır hale getirilmesi gerekir. Bu konudaki tüm sorumluluk başvuru sahiplerine aittir.


Eğer ki başvuru sahipleri için gideceği ülkeden bir davetiye gelmiş ise gelen bu davetiye başvuruyu gerçekleştiren adına ve direk başvuruyu. SPANYA VİZESİ BAŞVURU. Randevusuz olarak başvuru merkezine gelmeniz durumunda başvurunuz kabul edilmeyecektir.


Evraklarınızı hazırladıktan sonra İzmir ofisimizi veya İstanbul. Ankara İspanya büyükelçiliği ve İstanbul İspanya başkonsolosluğu müracaat tarihinden en geç hafta önce işlem görmüş sonunda bakiye olan hesap cüzdanı istemektedir. Hesap sonunda en az 5. Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden. BLS International ile İspanya vizesi.


Sağladığı avantajlar arasında kargo yolu ile başvuru en kaliteli hizmetleri arasındadır. Vfs Global, konsolosluk adına vize başvuru evraklarınızı teslim almakta ve vize işlemi sonucunda pasaportunuzu teslim etmektedir. Almanya Hollanda Yunanistan Fransa ve tüm dünya ülkelerine yapılacak olan vize başvuruları için gerekli tüm işlem ve takipleri tam yetkiyle yürütmektedir.


İspanya vizesi vfs

Vizesi Nasıl Alınır? Arkadaşlar merhaba. Diplomatik (siyah), Hizmet (gri), Hususi (yeşil) pasaport sahipleri günü aşmamak kaydıyla vizesiz. Biyometri işlemi, aracı.


İspanya vizesi vfs

Konsolosluğu’na vize talebinde bulunmalıdırlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yapacakları seyahatin amacına (Turistik, Ticari, Öğrenci vizesi gibi) ve konaklama süresine(kısa süreli, uzun süreli) bağlı olarak kendilerine uygun olan İspanya vizesi çeşidini belirleyip, vize başvurularını buna göre gerçekleştirmelidir.


Bu kimseler, ziyaretlerin bazısını turistlik olarak yaparken bazısını da ticaret yapmak, eğitim görmek, kültürel etkinliklere katılmak ya da aile bireylerini görmek amacı ile yapabilmektedir. Shengen Sözleşmesine taraf olan ülkelerdendir. Schengen vizesi alımı yapılmaktadır. Yani İspanya ’ya seyahat etmek için.


VFS GLOBAL VE İDATA RANDEVU VE BAŞVURU İŞLEMLERİ. Deneyimli ekibimiz ile birlikte sizlere, İspanya vize başvuru sürecinizde yardımcı oluyor ve formalite işleml. Skip navigation Sign in.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.