8 Kasım 2019 Cuma

Ispanya vizesi

Learn Key Actions To Take For A Stronger Approach In Data Privacy With Our Whitepaper! Drive more value from your data. Adopt A Best Practice Approach. Stay Ahead Of Data Privacy Trends!


Make Your Data Meaningful. Randevusuz gelerek Başvuru yapmak istediğinizde size yardımcı olamayacağımızı bilmenizi isteriz.

Schengen ülkeleri tarafından da vize başvurusunda. Başvuru sahibinin şahsen elde yazacağı İspanya vizesi başvuru dilekçesinde seyahat nedeni, seyahat tarihleri, ayrıntılı seyahat planı, konaklama yerleri, kiminle seyahat edileceği, beraber seyahat varsa geçerli vize ve yeşil pasaport bilgileri ve özel durumlar belirtilmelidir. Vizesi Başvuru Dilekçesi. Başvuru işlemleri en geç ise gün öncesinde yapılmalıdır.


Ayrıca başvuru işlemlerinde resmi tatillerden dolayı kurumların kapalı olması da göz önünde bulundurulmalıdır. Mesela ülke için alınacak ticari vize ile bu.


Ancak gri, kırmızı, siyah ve yeşil pasaport sahibi olan vatandaşlar, herhangi bir şekilde vize almaya gerek kalmadan bu ülkeye gidebilirler. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, İspanya seyahatlerinden önce vize almak zorundadır.

Shengen Sözleşmesine taraf olan ülkelerdendir. Yani İspanya ’ya seyahat etmek için. Formu İngilizce doldurduktan sonra, imzalamalı ve o şekilde yetkililere teslim etmelisin.


Alınan randevu sonrasında ispanya konsolosluğunun istemiş olduğu evraklarla beraber randevu günü başvuru gerçekleşir. Temel olarak yapacağınız gezinin detayları ile birlikte, kişisel bilgilerinizin yer aldığı sorulardan oluşan bu form, eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurulmalıdır.


Kişi, çalıştığı için vize başvurusunu kendi yapamayabilir ancak yetkili kurum, vize başvurusunun tarafın kendi tarafından yapılmasını zorunlu kılmaktadır. Seyahat amacına göre verilen vizelere sahip olunmadan bu Avrupa ülkesinin topraklarına giriş. Aşağıda İspanya vizesi başvuruları için gerekli olan temel evrak listelerine yer verdik.


Uzun süreli talep edilecek olan vize türlerinde vatandaşların bizzat konsolosluktan randevu talep etmesi ve vize başvurularını gerçekleştirmesi gerekir. Bls International tarafından kabul edilir. Bu süre resmi ve dini tatillerde uzayabilir.


Seyahatinizden maksimum gün ve min ay önce turistik vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Türk vatandaşlarının turist vizesi, işle ilgili seyahat edeceklerin iş vizesi, akraba ya da arkadaş ziyareti yapacakların aile ve arkadaş vizesi, eğitim amacıyla gideceklerin öğrenci vizesi, kültürel etkinlik, sempozyum ya da organizasyon için seyahat edeceklerin ise kültür vizesine başvurmaları gerekiyor. DÜZ DURUS, DÜZ BAKIS.


Hemen vize almak için arayın. Aksi halde İspanya konsolosluğu vize başvurusunu geri çevirecektir.


Resmi Gazete’de yayınlanan ve şirketin ortaklarının, adresinin, unvanının, faaliyet alanlarının ve iletişim kanallarının bulunduğu Ticari sicil gazetesi sayfasının fotokopisi gereklidir.

BLS kurumundan randevu alınması ve talep edilen evrakların eksiksiz olarak hazırlanması gerekmektedir. SPANYA TURİSTİK EVRAK LİSTESİ. Seyahat Planlarınızı Lütfen Randevuları Göz Önünde Bulundurarak Hazırlayınız. Yaz döneminde ve tatillerde pasaport çıkış süresi uzayabiliyor bu süre içerisinde doğacak gecikmelerden şirketimiz sorumlu değildir.


Konsolosluk randevu sistemiyle çalışmaktadır. Ticari faaliyet amaçlı olarak konferans, fuar ve toplantı gibi birçok içerik ile seyahat etmek isteyen şahsılar ispanya ticari vizesi alabilirler.


Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.


Orijinal istenen belgelerde ‘’aslı gibidir’’ vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.