21 Kasım 2019 Perşembe

Isviçre konsolosluğu başvuru formu

Konsolosluk resmi sitesi değildir. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Formu indirmek için: 1. Seyahatin hangi amaçla gerçekleştirileceği İsviçre konsolosluklarının İsviçre vize başvuru formu üzerinde en çok dikkat ettikleri alanlar arasındadır. Ardından Yeni Başvuru seçeneğini tıklayarak vize başvuru formunuzu doldurmaya başlayabilirsiniz.


Isviçre konsolosluğu başvuru formu

Pazartesi-Cuma: 10. Schengen Bölgesi üyesidir. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Genel bir form olarak karşılaşacağınız bu formda çoktan seçmeli bölümlerle karşılaşabileceğiniz gibi sadece size özel olarak doldurulması gereken bölümler ile de karşılaşacaksınızdır.


Isviçre konsolosluğu başvuru formu

Aile ve arkadaş ziyareti vizesi şahısların İsviçre ’de ikamet eden yakınlarının ziyaretine gitmek için alınan bir vize türüdür. Mülakat, nadir talep edilen bir durumdur. Davetiye veya Otel Rezervasyonu 5. Uçak Rezervasyonu 6. Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi 8. Sağlık Karnesi ve Fotokopisi 9. Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Türk vatandaşları ve isviçre ’de vatandaşları vize işlemleri için randevu alabilir.


Pasaport: Alınma tarihinden itibaren yılı geçmemiş pasaport. Ayrıca pasaportta tane boş vize sayfası bulunmalıdır. Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur.


Vize başvuru formu kesinlikle tam ve eksiksiz, gerçek bilgilerle doldurulmalıdır. Federal Konseyi’nin 18. Başvuru formunun seyahat amacına uygun, eksiksiz, doğru bir şekilde doldurulmuş olması beklenmektedir. Ancak intenetten doldurarak göndermek de mümkündür.


Başvuru formu doldurulduktan sonra randevu tarihe de alınmış olur ancak vize harç ve başvuru merkezi harç bedellerinin ödenmesi gerekmektedir. Bilgisayar ortamında veya elle okunaklı bir şekilde doldurulur ve alınan çıktısı başvuru dosyasına eklenir. Macaristan vize başvuru formu formda yer alan bilgilerin tükenmez kalemle eksiksiz, doğru, be okunur bir şekilde doldurulmuş olup başvuru sahibi tarafından imzalanmalıdır.


Eksik ya da yanlış bilgi içeren vize başvuru formu vize işlemlerinizin uzamasına ya da ret olarak sonuçlanmasına sebep olabilmektedir. Hollanda vize başvuru formu, eksiksiz ve gerçeğe uygun bilgilerle doldurularak başvuru evraklarınız arasında bulundurmalıdır. Turistik açıdan ve eğitim açısından ülkemizde sıklıkla tercih edilen ülkelerin başında gelmektedir.


Batı Avrupa bölgesinde bulunmaktadır. Almanya, Fransa, Avusturya ve İtalya ile sınır komşuluğu.


En önemli formlardan biri olan başvuru formu, hazır olmaması halinde yapılan vize başvurularının direkt olarak iptal edilmesine neden olmaktadır. Başvuru formuyla ilgili en önemli nokta, İspanya konsolosluğu vize başvurusu sırasında öncelikle başvuru formunu referans almaktadır.


Isviçre konsolosluğu başvuru formu

Yazılan bilgilere göre incelemelerini gerçekleştiren konsolosluk yetkilileri, başvuru formu üzerinde bir hata veya eksik bilgi tespit ettiği takdirde vize taleplerini reddetme hakkına sahiptir. Levent Mahallesi Büyükdere Cad.


Vize Başvuru Hizmetleri. Başkonsolosluğu haritası, telefonu ve uydu görüntüsü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.