25 Kasım 2019 Pazartesi

Isviçre konsolosluğu

Years Validity - Voucher Exchange - Amazon. All consular services and visa issues are provided by the C. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerliliğini korumakta olan tip pasaport bulunmaktadır. Yeşil, Gri ve Siyah pasaporta sahip olan kişiler, aralarında ayrılıkların olması ile birlikte, ayrıcalıklı pasaportlar olarak kullanılmaktadır. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir.


Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.

Bu sayfa Türkçe mevcut değildir. Bu tür bilgilerin alınması, kişinin İsviçre sınırları içerisinde ne çeşit harcama yapılabileceğini göstermektedir.


Başkonsolosluğu İstanbul 1. Hesap içerisinde de süreye bağlı olarak minimum 5. TL bakiye bulunmalıdır. Daha az miktarda olan bakiyeler.


International Center Cointrin (ICC) İş Merkezi D. Pazartesi-Cuma: 10. Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri ise, 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Türk konsolosluklarına ait adres, telefon, faks, eposta ve internet sitesi bilgilerinin yer aldığı alt sayfamıza hoş geldiniz. Schengen vizesi için uygulanacak zorunlu adımlar sırasıyla.


Başvuru formunuzu doldurun Gerekli belgelerinizi hazırlayın Rand. Vize başvuru süreciniz. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. SVİÇRE KONFEDERASYONU BÜYÜKELÇİLİĞİ Kançılarya: Atatürk Bulvarı 24 P. Yeni Ve Eski Pasaportlarınız.


Aile ve arkadaş ziyareti vizesi şahısların İsviçre ’de ikamet eden yakınlarının ziyaretine gitmek için alınan bir vize türüdür. Tabii alacağınız vizeye göre istenilen belgeleri eksiksiz olarak ve zamanında tamamlamanız önemlidir. Konsolosluğu ’na başvuru yapabilirler. Federal Konseyi’nin 18.


Elektronik Yayıncılık ve İletişim Hizmetleri A. Yalnızca dış temsilcilikler başvurular için gerekli birimlerdir. Tatil tarihinizden daha erken vize. Levent Mahallesi Büyükdere Cad. Makalemiz sayesinde İsviçre iş ilanları hakkında kapsamlı bilgiye sahip olacaksınız.


No:17 Şişli, İstanbul, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma saatleri.

Türkiye şehirleri ve köyleri hakkındaki tüm bilgiler Belediye, Koordinatlar, e-posta, belediye başkanı, nüfus, şehir planı, turizm, etkinlikler, hava durumu. Bkz:Biometrik Resim).


KONSOLOSLUĞU çevirisi makine çevirisi ile yapılmış bir türkçe-ingilizce çeviri olup doğruluğu ve kullanımından doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Türk vatandaşları için alınması zorunlu bir vizedir.


Zürich konsolosluğu önünde eylem yapan Halk C. Tüm Hakları Saklıdır. Dost Linkler: tercüme büroları çeviri büroları mediciyeköy tercüme büroları düğün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.