13 Kasım 2019 Çarşamba

Italya vize başvurusu

Almanya ve İtalya Vize başvuru işlemlerine ait tüm bilgilere ülke seçiminizi yaparak ulaşabilirsiniz. Internet sitemizde bulunan bilgiler özenle oluşturulmuştur. Günümüzde İtalya ve Türkiye arasında herkes için geçerli olan bir vize muafiyeti anlaşması bulunmamaktadır.


Ancak yeşil, gri ve siyah pasaporta sahip Türk vatandaşlarının ayı geçmeyecek seyahatlerinde İtalya vizesi için ayrıcalığı olduğu söylenebilir. Umuma Mahsus (Bordo çipli) pasaport.


Bu kibar ve yardımsever millete söyleyeceğiniz “Ciao” yani merhaba, “Grazie” yani teşekkürler ve harika, uygun anlamına gelen “Prego” kelimeleri ile onları mest edebilirsiniz.

Türkiye çapında İtalya vize başvuruları konsolosluk birimlerinin yetkilendirdiği kurum üzerinden yapılmaktadır. Bu kurum üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Konsolosluğu vize başvuru formunun 18. Eğer Türkiye’de oturum izni olan yabancı pasaport sahibi bir kişi iseniz Türkiye’den İtalya vizesi başvurusu yapabilirsiniz. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.


Maddesinde ‘Kendi ülkeniz olmayan. Schengen vize kapsamında değerlendirilir.


Vize başvurunuz da gerekli bütün bilgi ve prosedürler aşağıda başlıklar altında güncel ve detaylı olarak mevcuttur.

Başvuru ve parmak izi uygulamasına katılabilmeniz için randevu sistemine kayıt olmanız zorunludur. Başvuru esnasında sizden istenilen, İtalya konsolosluğu tarafından gerekli kılınan evrak. Türkiye ve İtalya resmi tatilleri haricinde başvurular hafta içi her gün konsolosluğa yapılabilmektedir. Yapılan değerlendirmelerde sorun yaşamama adına doğru vize türüne göre evraklarınızı hazır hale getirmelisiniz.


Eksik evraklarla yapılacak vize. Başvurularla alakalı yapılan basit hataları yüzünden birçok kişi ret cevabı almaktadır. Bu süreç koşturmalı ve zor bir süreç olduğu için birçok kişi yetkili firmalarla çalışmayı tercih etmektedir. Vize başvurusu yapmak için lütfen vize başvuru merkezlerimizi ziyaret etmeden önce çağrı merkezinden veya Online randevu sisteminde randevu alınız.


Continue reading VFS Global Hakkında. Site Kullanım &amp. Vize Başvurusu Yalnız Yapılabilir mi? Bu işlem kimlik sahteciliğinin engellenmesi amacıyla yapılmaktadır.


Uzun Süreli (Ulusal D Tipi) Vize : İtalya ’da aralıksız olarak günden fazla. Bu uygulama başvuru sahibinin tüm parmak izlerinin biyometrik tarama cihazları ile alınması esasına dayanır. Randevu tarihinin de belirlenmesinin ardından başvuru yapacak olan kişilerin konsolosluk tarafından talep edilen evrakların tamamını.


Tarafımızdan doldurulmaktadır. Seyahatlerinde ) 5.

Vize Merkezinin alanında uzman kadrosuyla güvenle başvurun. Ankara Ofis: Güvenevler Mh. Bu şartı sağladığınız.


Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Pasaportlarında çok. Firmamız üzerinden alacağınız hizmet ile hangi vize. Bu nedenle vize başvurusundan önce bu işlemleri yapmanız.


Ya da konsolosluğun internet adresi üzerinden başvuru formunuzu dikkatli bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Bazı başvuru sahipleri harçtan. Sizden istenen bütün bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız.


DETAYLI BİLGİ Belçika vize başvurusu ve diğer tüm vize işlemleriniz için ücretsiz randevu alın. Vizesiz gidilemeyen İtalya için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.