22 Kasım 2019 Cuma

Italya vize idata

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan. Evet, Yaptığınız ödeme ekstra bir ödeme değildir ve Schengen. DATA is an institution officially authorized in Turkey for visa application to Germany and Italy.


Devleti’ne seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile Türkiye’de ikamet eden üçüncü ülke vatandaşları ülkeye giriş yapmak için İtalya Konsolosluğu’na İtalya vizesi başvurusunda bulunmaları zorunludur. Pasaportlarında çok girişli ve geçerlilik süresi devam eden Schengen vizesi bulunan kişiler, bu vize.


DATA tarafından kabul edilecek ve Başkonsolosluğa 03.

Schengen vizesi başvurularının ücretleri dosyaların Başkonsolosluğa gönderim süresi nedeniyle Ocak - Ocak arası. Tır Şoförleri için randevu işlemleri. DATA is not a human resource company ad does not offer any kind of employment services.


DATA is a Visa Application office which is only in cooperation with governments and lead the diplomatic mediations services for the Visa application. If you receive a claim for money or whichever offer with the Name of iDATA you must assume that this offer has a fraudulent background.


Konsolosluğu’na, planladıkları İtalya seyahati ile ilgili olarak seyahatin amacını, seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını ve vize başvurusunda bulunan kişinin Türkiye’ye geri dönme yönündeki motivasyonunu gösterir evraklar ibraz etmelidir. Vize harç ücreti, Schengen vizeleri için Euro, ulusal vizeler için 1Euro’dur.


Bazı başvuru sahipleri harçtan.

Parmak izleriniz her ne kadar iDATA ofislerinde alınsa. Eriştiğiniz bilgiler genel olarak özlük, gelir, banka, iş ve rezervasyonlarınızdan oluşur. Italya Vize Başvuru Merkezine Hoşgeldiniz.


Vize Başvurusunda bulunmak isteyen başvuru sahiplerimizin internet sitemizde bulunan bilgileri dikkatli bir şekilde okumları gerekmektedir. Internet sitemizde bulunan bilgiler özenle oluşturulmuştur.


Bursa ve Trabzon’da bulunan iData ofisleri ile iletişime geçerek vize başvurusu yapabileceği gibi online olarak randevu alıp başvurularını gerçekleştirebiliyor. Ancak yaşanan Covid-pandemisi ile birlikte gerçekleşen kritik durumlar nedeniyle kurumun sadece İstanbul Altunizade de bulunan ofisi hizmet.


IDATA ’ya ulaşarak bilgi almak mümkündür. Yasal Uyarı Firmamız bir konsolosluk, fahri konsolosluk veya yetkilendirilmiş kurum ile anlaşma içerisinde değildir. Yurtdışı vize işlemlerinde kişilere kolaylık sağlayan Türkiye’deki yetkili birimler sayesinde yurtdışı çıkış işlemleri daha kolay hale gelmektedir.


Türkiyeden bu ülkelere başvuru yapacak olan kişiler bu kurumu. Almanya ve İtalya ülkelerine çıkışlarda vize almanıza yardımcı kuruluşun adı İdata ’dır. DATA firmasına vize alabilmek için randevunuz olması gerekmektedir.


Schengen vizesi için başvuru yapan başvuru sahipleri vize evrakların ilgili aracı firmaya teslim edip, biyometri yani parmak izi. Bunların doğru şekilde olması başvuru yapan. Schengen ülkelerinden farklı olarak (pek çoğu için rezervasyon yeterli olmaktadır) seyahatinizin (konaklama hizmeti, uçak biletleri veya tur) satın alındığını görmek isteyebilir.


Konsolosluğu tarafından yetkili olmamızın yanı sıra iDATA yetkilisi olarak tüm vize işlemlerinizi yasal olarak gerçekleştirebilmekteyiz.

Bu nedenle vize başvurusundan önce bu işlemleri yapmanız. Herhangi bir resmi süreç ve prosedür ile uğraşmadan eksiksiz, hatasız ve doğru evraklar ile başvurunuzu sizin adınıza yaptığımız takdirde vizenizi almayı garantileyebilirsiniz. Vize Vizyon müşteri temsilcileri gidilecek ülke ve seyahat cinsine göre gerekli.


VIP ve ek hizmetlerden faydalanmanız mümkündür. Dilerseniz başvuru takibinizi pasaport ve barkod numaranızı. DATA İtalya vize işlemleri Almanya vize işlemleri ile aynıdır. E-Devlet kapısından İtalya ve Almanya için yapılan vize ve pasaport işlemlerinin takibi ve sorgulaması yapılamamaktadır.


Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu ülkeler için görevlendirilmiş tek resmi kurum İdata ’dır. Bu kurum dışında hiçbir sitede kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Vizeler idata tarafından verilmez.


Başvuru için gereken evrakları alır ve başkonsolosluğun vize bölümüne iletir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.