1 Kasım 2019 Cuma

Italyan vizesi ücreti

Bu servis, İtalyan Ekspress ya da İtalyan VIP vize olarak da bilinir. Ekspress vizede, konsolosluğun uygun olma durumuna göre saat içerisinde de sonuçlanabilmektedir. Olumsuz sonuçlanan başvurularda.


Kısa süreli yani İtalya Schengen. Elbette başvuru gerçekleştirdiğimiz zaman oldukça önemlidir. Türkçe olarak, büyük harflerle ve eksiksiz doldurmalıdır. DATA tarafından kabul edilecek ve Başkonsolosluğa 03.


Schengen vizesi başvurularının ücretleri dosyaların Başkonsolosluğa. Resmi İnternet Sitemize Hoş Geldiniz.


Kişiye özel evrak listesi, vize ücreti hesaplama ve diğer sorularınız için ofislerimizi arayabilirsiniz. Ekspres – VİP vize başvuru ücreti için ek € ödenmelidir. Avrupa’nın güneyinde yer alan İtalya’ya çeşitli amaçlarla seyahat etmek isteyen pasaport sahibi Türkiye vatandaşları, ilgili konsolosluktan İtalya vizesi almak durumundadır.


Italyan vizesi ücreti

Aynı zamanda vize için gerekli olan belgeler ve kurumların hizmet bedelleri bu ücrete dahil değildir. Vizesi Nasıl Alınır? Eğitim amaçlı seyahat edecek kişiler gerekli evraklarla eğitim alacakları. D vize ücreti 1Euro’dur.


Bu ödemelerden bir tanesi ise İtalya vizesi ücreti olacaktır. Seyahat dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi, adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır. Bir İtalyan vizesi için standart bir belge listesi çocuğun veya bir pasaportun (varsa) pasaportu ile desteklenir. Küçük bir çocuğun kendine ait olabilirYabancı bir pasaport veya bir ebeveynin dokümanıyla yazılmalıdır.


Erasmus vizesi, İtalya öğrenci vizesi kapsamına girmektedir. Hazırlanması gereken güncel evrak listesini tamamlamalı ve ilgili mülakata talep edilen tüm dosyalar ile. ITALYAN BAŞKONSOLOSLUĞU SCHENGEN VİZESİ ÜCRET TARİFESI.


Ankara Ofisimiz : Tunali Hilmi cad. Ulusal vize İtalya’da uzun süre konaklama yapmak isteyen başvuru sahiplerinin tercih etmesi gereken vize türüdür. Konsoloslukların schengen vizesi başvuru ücretleri Euro veya TL bazında ödenmektedir.


Italyan vizesi ücreti

Cumhuriyet Meydani Cumhuriyet Apt. Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Konsolosluğu tarafından ilan edilen vize evraklarını toplamanız gerekiyor. Pasaport vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız.


Firmamız üzerinden alacağınız hizmet ile hangi vize. Sadece ilk başvurularda size bildirilen gün ve saatte mülakata gelmeniz gerekecektir. Koordinasyon ücreti linkte yazdığı üzere liradır.


Onun haricinde vize ücreti Euro. Ben Yeşil Pasaport sahibi olduğum için herhangi bir vize ücreti ödemedim. Ulusal randevu (gün üzeri Aile birleşimi, Çalışma vizesi, Oturum vb. vizeler için dış temsilciliklerden yapılacak başvuruların randevuları) talepleri için ödenmesi gerekmektedir. Ulusal Randevu bedeli TL olarak kabul edilmektedir.


Italyan vizesi ücreti

Almanya konsolosluğu, vize başvuruları yapan kişilerden çeşitli evraklar talep etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.