15 Kasım 2019 Cuma

Izmir almanya konsolosluk adresi

Telefon üzerinden vize işlemleri için destek hatları artık. Lütfen geçerli giriş kurallarını dikkate alın! Ancak öncesinde randevu almanız zorunlu hale getirilmiştir.


Izmir almanya konsolosluk adresi

Başkonsolosluk Atatürk Caddesi No. Pasaport teslim bölümü: Pazartesi-Cuma günleri saat 08. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır.


Romanya konsolosluk telefonu ve Romanya konsolosluk adresi aşağıda belirtilmiştir. Ana Sayfa ¦ Hizmet Sektörü ¦ Uluslararası Mümessillik ve Temsilcilikler ¦ İZMİR ¦ BALÇOVA BU FORM SADECE HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ İÇİNDİR. KAYET VEYA MESAJ FORMU DEĞİLDİR! Wolfgang Wessel görev almaktadır.


Kurum Türkiye vatandaşları için vize, oturum izni, aile birleşim vizesi gibi konularda destek sağlamamaktadır. Deutsches Generalkonsulat Izmir. Almanya hizmet veren T. Konsolosluk Haberler. VİZE REJİMİNDE GÜNCELLEME.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Masrafları karşılamayacağını beyan ederse davetiye ona göre gelecek olup, sizin burada ki.


Diğer vize türleri için, visti. Talep edilen belgelerin ibraz edilmiş olması vizenin verileceği anlamını taşımamaktadır.


Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir. Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Yalnız konsolosluk için yapılacak işlemler konusunda akredite acentelerin ya da vize başvuru. Vize harçlarının değişikliği.


Size en yakın ofis hangisi ise başvurunuzu oradan. Tüm çabalarımıza rağmen oluşabilecek yanlış yada eksik bilgilerden dolayı firmamız.


Izmir almanya konsolosluk adresi

Nüfusun fazla olmasından kaynaklanan talep fazlalığının önüne geçmek için böyle bir yöntem uygulamaktadırlar. Buna rağmen vize alma veya telefonla iletişime geçme konusunda yoğunluk yaşayabileceğinizi unutmayın. Aşağıdaki bilgilerin tamamı Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ‘nın resmi internet sitesinden temin edilmiştir.


Direkt olarak İngiltere temsilciliklerine müracaat edilmesi ile vize başvurusu yapmak, vize başvuru randevusu almak vb. Gümüşsuyu İstanbul Korutürk Mah. Bu mekana abone ol.


Romanya topraklarına giriş vizesini talep eden Türk vatandaşları, ikamet adresine göre ilgili diplomatik misyonun görev alanını baz alarak, söz konusu diplomatik misyonu veya konsolosluk birimine gelerek vize başvurularını gerçekleştirebilir. Fahri konsolosluğundan vize işlemleri yapılamamaktadır. Consultation For Kingdom Of Belgium.


Izmir almanya konsolosluk adresi

Kordon, Atatürk Caddesi No: 260. Salı – Perşembe saat 14:-15:arası vize ve ikamet izni ile ilgili sorular. Adres ve İletişim Bilgileri. ALMANYA İZMİR BÜYÜKELÇİLİK.


ADRES : Korutürk Mahallesi Havuzbaşı sokak No. Etiketler: almanya konsolosluğui almanya göre. Bunun dışında herhangi bir şekilde konsolosluk hizmeti alınamamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.