29 Kasım 2019 Cuma

Izmir idata telefon

Eğer siz de Almanya vizesi başvurusu konusunda adım atmak ve bu süreci güvenilir ellere teslim etmek istiyorsanız hemen bizimle temasa geçebilirsiniz. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir. Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Izmir idata telefon

Bizlerle iletişim kurduktan sonra idata İzmir konusu ile alakalı daha ayrıntılı bilgiler alabilir, bu konunun en net biçimde çözüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Nitekim vize alınabilmenin ne kadar zor bir iş olduğunu bilirsiniz. Pek çok durumun ortaya sunulması ve doğru şekilde de İdata ’ya ulaştırılması gerekmektedir. Bu konular ile alakalı sizlere doğru.


Izmir idata telefon

Yavuz Selim Bulvarı Öztürkler Apt. DATA Trabzon: İnönü Mah. Almanya’ya seyahat etmek isteyen kişiler güne kadar olan seyahatleri için Almanya Schengen Vizesi, günden fazla olan seyahatleri için ise Almanya Ulusal Vizesi başvurusu yapmalıdır. Danışmanlık İzmir Şubesi Adresi: Akdeniz Mh.


Konak Akdeniz Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Bu başvuru merkezlerine müracaat ederek vize ve pasaport işlemlerinizi yapabilirsiniz.


Genel olarak başvuru merkezleri yoğun olduğundan. Vize sonucunuza yetkili ALMANYA KONSOLOSLUĞU karar vermektedir. KONAK- İZMİR - BÜYÜKELÇİLİKLER VE KONSOLOSLUKLAR. FİRMA EKLE REKLAM VER.


Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. Data İzmir Akdeniz Mah. Yurtdışı vize işlemlerinde kişilere kolaylık sağlayan Türkiye’deki yetkili birimler sayesinde yurtdışı çıkış işlemleri daha kolay hale gelmektedir.


Almanya ve İtalya ülkelerine çıkışlarda vize almanıza yardımcı kuruluşun adı İdata ’dır. Türkiyeden bu ülkelere başvuru yapacak olan kişiler bu kurumu. Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden. Vize başvuru işlemlerinizi başlatabilmek için RANDEVU almanız zorunludur.


Konsolosluğu İzmir Çevresinde Gezilecek Yerler İtalya Konsolosluğu, İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunurken, Türkiye’nin güzel, büyük ve önemli şehirlerinden biridir. Konak veya Alsancak semti İzmir, kent ve ticari hayatının döndüğü önemli noktalardan olurken İtalya Konsolosluğu İzmir çevresinde çok sayıda ülkenin temsilcilikleri bulunmaktadır. Online randevu formumuzu kullanarak ve ya telefon numaramız üzerinden bizlere ulaşarak randevu alabilirsiniz.


Izmir idata telefon

Parmak izi uygulaması için başvurularınız günden daha kısa süreli bir vize başvurusu ise idata kurumuna parmak izi vermeniz yeterli olacaktır. Kurum, vize değerlendirmesi üzerine herhangi bir yetki taşımamakta olup, yalnızca başvuru öncesi randevu, başvuru esnasında evrakların tam olup olmadığının kontrolü, biyometrik fotoğraf çekimi, parmak izi alımı ve pasaportun.


Eğer yerinde bilgi almak isterseniz, içeri girememe gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Vize bölümüne sadece randevulu müracaat alıyor ancak pasaport bölümü için randevusuz girişler de mevcut.


Pazartesi-Perşembe saat 08. Başkonsolosluk İletişim Bilgileri.


Bireyler bu numaraları arayarak vize başvuru süreçleri, gerekli evraklar, vize başvurularında dikkat edilmesi gereken noktalar, kısaca vize hakkında her konuda ayrıntılı bilgi alabilirler. Mesai Saatleri Dışında Lütfen. Vizesi Hızlandırılmış Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?


Almanya ile İtalya konsoloslukları tarafından atanmış olan bir başvuru merkezidir. Almanya vize işlemlerinde gerek daha önceden vize alan şahıslar, gerek ise yeni vize alacak şahıslara danışmanlık hizmetini kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir.


Ayrıca İdata İtalya vize işlemlerinde de aynı danışmanlık hizmetlerini, belirtilen esaslar. Müşteri hizmetleri telefon numarası: Faks numarası: E-posta adresi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.