11 Kasım 2019 Pazartesi

Marka patent sorgulama

Marka İlan Bülten No. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Arama Yap Formu Temizle. Bu özelliklerin başka bir buluşta olup olmadığı incelenir.


Siz de isim patent sorgulama, marka tescil sorgulama, marka sorgulama, marka araştırma, patent alma ve isim patent araştırma işlemlerinizde en doğru ve güvenilir adres olan Global Tescil Ofisine başvurun.

Yarı yolda kalmayın. Patent sorgulama araştırmasında. Türk marka tescil ekibi sizin için araştırsın, patent sorgulama ve marka tescili işlemlerinizi tamamlayalım.


Bu araştırma, tescil başvurusunda bulunulması düşünülen markanın, ilgili marka sınıfında tescile müsait olup olmadığını belirlemelidir. Bundan ötürü de başvurudan sonra markanızı ihtiyatlı kullanın. Yani tescil alamadığınız durumda zarar görmeyeceğiniz bir planınız olsun veya tescil kararı verilinceye kadar.


Siz değerli müşterilerimize fikri hakların yönetimi konusunda ulusal ve uluslararası platformda marka tescili, patent tescili, faydalı model tescili konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.

Hızlı kolay ve ekonomik marka tescil, marka sorgulama, patent sorgulama ve başvuru hizmetleri Hosting. Sınırsız Hosting, Domain Sorgulama ve Kayıt, Reseller Hosting, VDS Sunucu, SSL hizmetlerinde en uygun fiyatları ve %99. Bu da tescilli bir markanın, hak sahibi olmayan bir kurum veya kişi tarafından kullanılması halinde.


Bir işletmenin başarı. Mesela bir iki giyim firması.


Ticari işletmeniz için türetilmiş isimler, sloganlar, şekiller, sayılar ve kişi ismleri sizleri diğer işletmelerden ayıran markanızdır. Aynı marka tescili alınmadan önce yapılan marka araştırma işlemi gibi, patent tescilinden önce de online marka patent sorgulama işlemi yapılmalı ve bu araştırmanın sonuçlarına göre başvuru yapılmalıdır. Bildiğiniz gibi, bir marka için tescil başvurusu.


Güncel çözümlerle, kısa zamanda patent almak için bizi aramanız yeterlidir. Yapılan patent başvurusu bu tarihten itibaren kayıtlara.


Sayfamızda yer alan isim hakkı sorgulama ya da marka patent sorgulama formu aracılı ile ücretsiz olarak başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Alanında uzman ekibimiz gönderdiğiniz isim hakkı için araştırmasını yaparak gün içerisinde sizlerle iletişime geçecektir. Böylelikle çok kısa bir sürede tescilli bir marka sahibi olabilirsiniz. Tescillediğiniz sınıf yada sınıflarda isim.


Site İstatistikleri Bugün: 1Kişi Ziyaret Etti. Büyük emek ve paralar harcayarak yıllarca süren bir çalışmanın sonucunda var ettiğiniz markanın, sizin elinizden alınmasını ve sizin emeğinizin sayesinde başkalarının kazanmasını istemiyorsanız her şeyden önce tescil başvurusunda bulunmalı ve başkalarından önce kendi adınıza koruma altına.

Sektörde ki varlığınızı ancak tescilli bir marka ile koruma altına alabilirsiniz. Benzer ya da anımsatan markaların iyi analiz edilmesi önemlidir bu sürecin yönetilmesi adına. Sizde artık sektörde söz sahibi olabilirsiniz. Fiyatlandırma politikanızı belirleyerek sektöre yön verebilirsiniz.


Gelişen ve gelişmekte olan ülkeler marka tesciline ve patent tesciline gereken önemi fazlasıyla vermektedir. Firmaların bir nevi kimliği niteliğindedir, tüketici vasfında firmanın hitap şeklini belirler.


Online marka sorgulama ve marka takibi bilgilerine ulaşabilirsiniz. Diğer marka sorgulama işlemleri aşağıda belirtilmektedir. TPE Online Hizmetler.


Aynı zamanda patent ve tasarım araştırma ve dosya takibi de yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.