15 Kasım 2019 Cuma

Marka tescil kampanya

Kampanya Koşulları. Online başvuru talebi bu tarihlerde yapılmış olup marka tescil işlemine daha sonraki bir tarihte karar. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Bu süreç tescil olamama ihtimalini de içerisinde barındıran zorlu bir hukuki süreçtir.


Marka İlan Bülten No. Fırsat habercisine abone olun, yeni indirimler ve kampanyalardan öncelikli haberdar olun.

Hemen şimdi başvurun, bu avantajı kaçırmayın! Mesai saatleri içerisinde uzmanımız tarafından size geri dönüş yapılacaktır. Sistem Patent veritabanından ücretsiz olarak markanızı sorgulayabilir veya uzmanlarımıza araştırmanızı yaptırabilirsiniz.


Domain kampanya takibiyle ihtiyacınız olan domainleri en uygun fiyatlarla almanız mümkün. Bu kampanya kapsamında, marka tescili talep etmeniz durumunda, tescil süreci boyunca, söz konusu ek hizmetler, tarafınıza, ek bir hizmet bedeli talep edilmeden sağlanmaktadır. Söz konusu ek hizmet unsurları için, yalnızca Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından talep edilen masrafları ödemeniz durumunda, gereken hizmet, tescil süreci boyunca tarafınıza ücretsiz olarak.


Net ten tescil edilen domainlerin yenileme işlemleri için geçerli değildir. Tescil etmek istediğim marka ile ilgili süreç içerisinde oluşabilecek tüm problemler ve gelişmeler hakkında bilgilendirdiler.


Sık Sorulan Sorular.

Yurtiçi ve yurtdışında marka tescili patent tescili tasarım tescili ve takip hizmetlerinin yanında, bu fikri ve sınai haklar ( marka hukuku patent hukuku tasarım hukuku ) için hukuki hizmetler de sunmaktadır. Fiyatlar, KDV dahil olarak verilmiştir.


Amed marka tescil, Patent, Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama hizmetlerini çok ucuz fiyatlarla Amed ve ilçelerindeki şirketlere sunmaktadır. Daha sonrasında noter huzurunda marka tescil devri için imzalanan sözleşmenin tarafımıza getirilerek TürkPatent kayıtlarına da marka tescil devrinin işlenmesi gerekmektedir. Blog Bizden Haberler.


Fuar Organizasyonu. MGR Patent olarak bünyemizdeki yetkin marka uzmanları ve hukuk kadrosu ile marka araştırmasından tesciline kadar geçen tüm süreçlerde müvekkillerimize güvenilir.


Yerli otomobilde önemli gelişme. Yapay zeka patent alamadı. Apple yeni bir patent krizi karşısında çaresiz. Bu sebeple marka tescil belgesi alma başarı oranımız diğer marka patent firmalarından oldukça yüksektir.


Yani şirketinizin ya da şahsınızın başvurusuyla aklınızdaki olan marka isminin tescilidir. MARKA TESCİL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN. Yapılan istatistikler sonucunda, son yıl içinde marka tescil işlemlerinde %50’ye yakın ret cevabı alınmış olması bu alanda bir ön araştırma yapılmadan başvuru yapıldığının kanıtıdır. Araştırma yapılmadan gerçekleştirilen başvuru işlemleri süre kaybına neden olacaktır.


Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkürler. Ab Global, deneyimli ekibiyle markaların seçimi ve araştırılması, tescil edilebilirlik durumu, marka yenilemeleri, benzer marka itirazları, marka lisans sözleşmeleri ve marka hukukuyla ilgili diğer bütün konularda müvekkillerine danışmanlık hizmeti vermektedir.


Her ay marka tescil fiyatında indirim sunmaktadır. Belirtilen indirim, Dacia marka tüm binek otomobillerde geçerli olup sadece.

Mağaza rafındaki herhangi bir ürün için, 2’li-3’lü marka akıllı veya dijital kampanyalar gerçekleştirmesini ve bunlara mağaza dışından mobil promosyon. Uber, AL Sistemi İçin Patent Başvurusunda Bulundu.


Bu işlemin yukarıda belirtilen kanuni süreler içerisinde yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. Sonrasında marka tescil yenileme harç tutarını.


Anafor Görsel Medya Stüdyosu olarak bizler sizin marka tescil işlemlerinizi yürütüp şirketinizi veya ürün kimliğinizi yasal güvencelerle korunmasını sağlıyoruz. Wan marka tescil, Patent, Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama hizmetlerini çok ucuz fiyatlarla Wan ve ilçelerindeki şirketlere sunmaktadır. Kurumsal itibarınızı yükseltir.


Sektörün uzman kuruluşlarından olan İstek Patent Ofisi yılların verdiği tecrübe ve uzman vekilleri aracılığı ile marka tescili işlemlerinizde en uygun fiyatları sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.