3 Aralık 2019 Salı

Izmir alman konsolosluğu vize işlemleri

Bu tarihlerde vize işlemi yapılmayacaktır. Fahri Konsolosluğu, Türkiye resmi tatil günlerinde ve İzlanda resmi tatil günlerinde kapalıdır. Danimarka Konsolosluğuna aittir. Aşağıdaki tatil günleri öncesi yaptığınız başvuruların sonuçlanma süresi öngörülenden uzun sürebilmektedir.


Ancak yaşın altındaki çocuklardan fiziksel olarak parmak izi almak mümkün olmadığı için, hükümet temsilcileri ve siyasi liderlerin resmi ziyaretleri esnasında biometrik işlem yapılmamaktadır. Burada evraklarınız.

Antalya Konsolosluğu. Vize, oturum ve buna benzer işlemleriniz için İzmir Konsolosluğuna müracaat etmeniz gerekmektedir.


Worldbridge İzmir başvuru merkezi ile aynı binada bulunan ve İngiltere Konsolosluğu tarafından tavsiye edilen tercüman ve profesyonel vize danışmanlarından oluşan ekibimizle turist vizesi, öğrenci vizesi, evlilik vizesi, aile birleşimi, yerleşim vizesi, earsmus vizesi, staj vizesi, akademik ziyaretçi vizesi, ticari vize. AVD uzmanlarımız vize başvurunuzla ilgili bu uzun yolculuğunuzda sizlerle birlikte bu süreci eksiksiz, doğru ve güvenli bir şekilde tamamlamanızı sağlamaktadır.


Vize işlemleri nasıl olur sorusunun cevabı vize başvurusunda bulunduğunuz ülkenin vize prosedürüne bağlıdır. Geçerli pasaportu olan vize başvuru sahibi konsolosluğun belirlediği kriterlere uygun evrakları hazırladıktan sonra vize randevusu alınır. Schengen ülkelerinin vize prosedüründe parmak izi ibrazı koşulu olduğu için başvuru sahibinin bizzat vize randevusunda. Almanya, Schengen vizesi için.


Vize hakkında tüm bilmek istedikleriniz.

Vize Başvuruları, Vize Randevuları. Pasaport kayıp işlemleri, oturma müsadesi işlemleri hakkında bilmek istediklerinize ulaşabilirsiniz. Diplomatik vasfa sahip değildir. Vize başvuru değerlendirme süresi ortalama iş günüdür.


Fakat ticari vizeler daha hızlı sonuçlanabilmektedir. Eksik belge halinde ret yiyebilirsiniz. Bu konuda gerekli tüm bilgiyi, vize.


Turistik vize, aile birleşimi vizesi, çalışma vizesi, eğitim vizesi, iş arama vizesi, şoför vizesi, ticari vize, transit vize, çiftçi vizesi, kamu çalışanı vizesi, fuar gezisi vizesi vb. Bu vize türlerinden herhangi birine başvurmak istiyorsanız, ilgili vizenin size uygun olup olmadığını bilmeniz gerekmektedir.


Hırvatistan Konsolosluğu, Hırvatistan Cumhuriyeti’ne transit geçiş ya da 1gün içinde günü aşmayan seyahatlerde kısa süreli (C tipi vize ) vize uygulaması yapmaktadır. Transit, ticari, turistik ya da herhangi başka bir amaçla yapılan seyahatler için tek, iki ya da çoklu vize verilmektedir. Seyahat süresi özel koşullara bağlı olarak değişiklik gösterir.


Konsolosluğu Marmara Bölgesinin büyük bölümü ile birlikte, Karadeniz Bölgesi’ nin bir bölümünde yaşayan Türk vatandaşlarına vize işlemleri. HALKLA ÇALIŞMA PROGRAMININ SINIRLANDIRILMASI.


Konsolosluk sorumluluk bölgesinde ( İZMIR – AKSARAY – ADANA – AFYON – ANTALYA – AYDIN – BALIKESIR – BURDUR – DENIZLI – ISPARTA – KARAMAN – KAYSERI – KONYA – MANISA – MERSIN – MUĞLA – NIĞDE – UŞAK – KÜTAHYA – NEVŞEHIR) ikâmet eden, İzmir İtalya Konsolosluğu ’na vize başvurusunda bulunmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti ve yabancı ülke. Bu site Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur.


Neredeyse her bölgeye başkonsolosluklar, konsolosluklar ve fahri konsolosluklar açılmıştır. Schengen ülkesinden vize aldıysanız ve vize sayfanızın sol alt kısmında VIS ibaresi bulunuyor ise evrakları tarafımıza kargo ile göndermeniz yeterlidir.


Randevunun kaçırılması durumunda yeni bir vize randevusu alınmalıdır.

Bunun dışında herhangi bir şekilde konsolosluk hizmeti alınamamaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Konsolosluğu. Devleti İstanbul Başkonsolosluğu. Sadece, Kırmızı, yeşil veya gri pasaport sahipleri günü aşmayacak süre için vizesiz ziyarette bulunabilirler.


Bu nedenle her türlü işlem. Bu sebeple vize işlemlerinde randevu alınması zorunluluktur. Randevularda biyometri veri ibrazı yapılmakta olduğu için de randevu alınması önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.