5 Aralık 2019 Perşembe

Izmir alman konsolosluk telefon

Bu tarihlerde vize işlemi yapılmayacaktır. Adres: Korutürk Mah. Deutsches Generalkonsulat Izmir. Consulate General of Germany in Izmir, Turkey. Ancak bu saatlerde.

Sitemiz Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır Lütfen Kimlik Bilgilerinizi Paylaşmayınız! Başkonsolosluk Atatürk Caddesi No. Mehr dazu in unseren Datenschutzerklärungen. Pazartesi-Perşembe saat 08.


Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız. Gaziantep İletişim. Diplomatik vasfa sahip değildir. Wolfgang Wessel görev almaktadır.

Kurum Türkiye vatandaşları için vize, oturum izni, aile birleşim vizesi gibi konularda destek sağlamamaktadır. Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Balıkesir, Çanakkale illerinde ikamet eden kişiler vize ve konsolosluk işlemleri.


Bu numaradan konsolosluk bilgileri verilmemektedir! Fahri konsolosluğundan vize işlemleri yapılamamaktadır. VİZE REJİMİNDE GÜNCELLEME. Konsolosluk Haberler. ADRES:Çağlayan Mah. Beyoğlu Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Vize başvuru durumunu sorgulayacağım bir site veya bir kanal yok. Servizi Unità di Crisi. Portale Study in Italy.


Almanya’ ya seyahat etmek amacı ile Almanya vize başvuru işlemi gerçekleştiren kişilerin vize kabul ya da ret yetkisine sahip değildir. Alman konsolosluğu adresi, telefon numarası ve iletişim bilgileri hakkında bilinmesi gerekenler. ALMAN KONSOLOSLUKLARI HAKKINDA. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır.


Zur deutschen Fassung klicken Sie hier.

Bu makale Almanca yayımlanmıştır. Bu yaz Alman dostlarımızı güvenli ve huzurlu bir tatil için Türkiye’ye. Balçova ilçesine bağlıdır.


Isparta, Antalya ile Burdur illerini kapsayan bir hizmet alanı bulunmaktadır. Birinci Kordon’unda sahil boyunca kalan sayılı tarihi binaların satımı yine gündeme geldi. Macaristan Kütahya Fahri. Alman vatandaşları veya vize almak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet verir.


Göreve Başlama Tarihi: 28. Aydın, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak’tır ve çevresindeki illerde yaşayan Türkiye Cumhuriyetleri vatandaşları ve yabancı uyruklu oturma izni bulunan vatandaşlara.


Ziyaretçilere sadece randevu ile alınacaktır. Kimlik belgeleri başvuruları online yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.