25 Aralık 2019 Çarşamba

Moskova nasıl gezilir

Tripadvisor gezginlerinin 256. Domodedova Havaalanı’na iniş yapabilirsiniz. Moskova ’ya Nasıl Gidilir? Bu tehlikeleri anlamak ve onlardan korunmak için aklınızda.


Hava sıcaklığı nisan ve eylül ayları arasında daha iyi, özellikle yaz mevsiminde ideal.

Bunun yanında ek olarak tarihi ve turistik. Kolomenskoye’nin en güzel yeri, taştan yapılmış ilk kiliselerden biri olan çadır çatılı Miraç Kilisesi. Buraya mutlaka gitmenizi öneriyorum. Tam adres: Sovetskaya st.


Oraya en kolay ulaşmanın yolu şudur: 1) Otelinizden taksi ayarlayın. Metro “Partizanskaya” durağında ininiz.


Yalnız istasyonlardaki tabelalar Kril alfabesi ile yazıldığından ve anonslar Rusça yapıldığından, rehberle gezmek çok daha kolay.

Aslında bu öneri tüm Rusya için geçerli. Com’un kardeş sitesi olarak yayında. Kızıl Meydan’ın çevresinde şekilleniyor günlük hayat. Rusya’ya eğitimi getirdikleri için çok önemli kabul ediliyorlar.


MOSKOVA MUHTARI YAZIYOR: Mayıs tatilinde Paris’ten dönen bir arkadaş dedi ki: “Bir kez daha anladım. Bazı şehirleri yürüyerek gezip dolaşmak mümkün.


Sadece “vasıtasız” değil, “rehbersiz” de olmaz! Rusya seyahati öncesi gezeceğiniz yerleri çok iyi planlamalısınız. Ayrıca biraz Kiril harfleri öğrenmenizde fayda var.


Harfleri öğrenmeniz seyahatinizi çok kolaylaştıracaktır. Banliyöleriyle beraber burada milyonu aşkın insan yaşamaktadır. Bloğumun önemli konuk yazarlarından değerli gazeteci dostum Nazan Mengü, St Petersburg’da gezilecek yerler, St Petersburg’da nerede ne yenir ne içilir, St gitmeden önce bilmeniz gerekenler gibi detayları ile birlikte St Petersburg gezi notları nı bloğumda paylaştı.


ABD’nin Arizona Eyaletinde bulunan ve Las Vegas’a arabayla 4. Hemen yazıma ulaşmak için tıklayın. Stockholm şehir rehberi Gezi Yazılarım’da!


Elbette, arkadaşları ziyarete gidebilirsin, ama evin duvarları dışındaki eğlenceye dikkat etmek mantıklı.

Bence eğer vaktiniz olursa bütün hatları denemelisiniz ki duraklardaki muhteşem mimariyi görebilesiniz. Ayrıca ineceğiniz tüm durakların etrafında gezebileceğiniz bir park mevcut.


Sitemizin bölümünde sizi nasıl bulacağınız ve kendiniz için diğer şehirler hakkında yararlı bilgiler bulacaksınız. Hizmetlerini empoze eden özel taksi şoförlerini es geçin (aralarında dolandırıcılar olabilir).


Bu gösterge seçilen sürüş moduna göre değişir. Rusya Vizesi Kalktı, Vizesiz Seyahat Mümkün mü? Kimler Vize Almak Zorunda ? Milano Centrale ve Milano Porta Garibaldi istasyonlarından Stresa’ya neredeyse saat başı tren var.


Milano Malpensa Havalimanı’ndan Stresa’ya Nisan-Eylül ayları arasında shuttle servisi var. Günde kere kalkıyor ama binmeden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.