19 Aralık 2019 Perşembe

Sigortasız gelir belgesiz kredi

Sizde sigortasız çalışan iseniz, gelir belgesiz ve maaş bordrosuz kredi veren bankalara hemen başvuru yapabilir, hızlı ve anında kredi olanaklarından yararlanabilirsiniz. Fakat günümüzde ihtiyacınız kadar borç verebilecek kimse kalmadığı için çareyi banka kredilerinde arayabilirsiniz. Sigortasız çalışanlara gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileridir?


CEPTETEB ile Sigorta Belgesiz Kredi. Sigortası olmayanlar için kredi desteği veren bankalar arasında Türkiye Ekonomi Bankası da yerini almaktadır. TL’ye kadar evraksız, kefilsiz ve sigortasız kredi alabilirsiniz. Kredi almakta zorlanıyorum diyen okurlarımız için detaylı bir kredi araştırması yaptık!


Sigortasız gelir belgesiz kredi

Bu araştırma neticesinde en kolay kredi veren bankalar da diyebileceğimiz bir liste oluşturduk. Dilerseniz beraber inceleyelim! Ancak belirtilen hususlara uymanız gerekmekte olduğunu belirtelim.


Ek gelir veya kira geliri gibi gelirler sigortalı olmanıza gerek kalmadan bankalar tarafından gelir sahibi kabul edilebilmektedir. Peki sigortasız çalışanlara kredi veren bankalar var mıdır ve sigortasız ve gelir belgesiz kredi hangi bankalardan çekilir, işte sizler için araştırdık ve bu konuyu hazırladık.


Eğer sigortası olmayan bir işte çalışıyor ve maaşınızı belgeleyemiyorsanız, işte sizler için bir yol haritası yazdık. Kredi notu raporunuzda yer alan finansal geçmişiniz, bugün itibarıyla finansal durumunuz ise bankaların kredi tahsis birimleri için en önemli kredi başvurusu değerlendirme ölçütleri oluyor.


Sonuç olarak kredi notu raporunuz bankalar. ING Bank sigortasız kredi fırsat ı. Bazı bankalar ise kampanyaları doğrultusunda gelir belgesiz ve kefilsiz kredi onaylayabilmektedir.


Banka gerekli gördüğü durumlarda kişilerden ek teminatlar istemektedir. Gelir belgesiz kredi veren bankalar arasında en hızlı ve kolay kredi veren bankalradan birisidir.


Sigortasız gelir belgesiz kredi

Bu örneğimizde Akbank’ın kefilsiz gelir belgesiz imzasız olarak 20. Aktif Bank tarafından gelir belgesiz kredi verilebiliyor.


Bu işlem için banka tarafından hiçbir evrak istenmezken, hesap açılışı için. Bu bankalar sigortasız çalışan fakat gelir belgeli olan kişiler için kredi çekme imkânını sunuyor. Gelir Belgesiz Bordrosuz Fakat İpotek Karşılığı Kredi Desteği Türkiye’de hizmet veren kamu ve özel bankaların tümü ipotek karşılığında kredi isteyen müşterilerine sene vade şartıyla ipotekli ihtiyaç kredisi sunuyor.


Eğer sizlerde benim gibi sigortasız ve çalışmıyorsanız hem bankalar dan kredi kartı hemde aşağıdaki bankadan gelir belgesiz kredi dahi alabilirsiniz. Bankanın bu ay uyguladığı tüketici kredi faiz oranı aya kadar tüm vade.


Bankaların kredi ve kredi kartı onayı verme konusunda aradıkları belirli kriterler bulunmaktadır. Bunlardan biride kişinin gelir belgesi sunması ya da sigortalı olmasıdır. Peki, sigortasız yada gelir belgesiz çalışmayanlar nasıl kredi çekebilir?


Bu KOSGEB tarafından verilen kredinin ödemeye başlanması ise aylar sonra gerçekleşecek olduğundan ödeme yapmakta zorlanmayacaksınız. Gelir Belgesiz Kredi " Son zamanlarda müşterilerin arama yaptıkları konulardan birisi bu kredi türüdür. Ama gelir belgesiz kredi veren bankalar da yok değildir.


Geliri olmayana kredi internet bankacılığı ile artık çok yaygın hale geldi. Kredi başvurusu yaptığınızda gelir belgesiz kredi için 50. Eğer bu bankada bir hesabınız varsa, internet bankacılığını kullanarak kredi kullanabilirsiniz.


Sigortasız gelir belgesiz kredi

Ev hanımlarının gelir belgesiz bir şekilde kredi çekmeleri çok zordur. Aktifbank gelir belgesiz kredi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 09’dur. Bu kredi faiz oranı bütün müşteriler için geçerli olmakla beraber değişiklik göstermiyor. Yani kişiye özel kredi faiz oranı belirlenmesi gibi bir durum bu kredi için söz konusu değildir.


Bankalardan sigortasız veya gelir belgesiz kredi çekmek için en önemli faktörlerden birisi kişinin kredi notu’dur. Eğer kredi notunuz düşük, sigortasız ve gelir belgenizde yok ise.


Genellikle çalıştığını kanıtlayamayan, sigortasız olarak çalışan kişilerin tercih ettiği gelir belgesiz kredi faiz oranı olarak diğer ihtiyaç kredilerinden yüksektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.