31 Ocak 2020 Cuma

Portekiz ulusal vize

Portekiz ulusal vize

ULUSAL VIZE BASVURULARI SADECE ANKARA PORTEKIZ KONSOLOSLUGU´NDAN VE BIREYSEL YAPILMAKTADIR. Basvuru formunun tamami BUYUK HARFLERLE, okunakli ve İngilizce olarak doldurulup, sahsen imzalanmis olmalidir. Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç gün sonra işlemler başlamaktadır. Büyükelçilik, ulusal vize başvuruları için hiçbir aracı kurum ile çalışmamaktadır.


Uzun süreli vize başvurusunda bulunacak kişilerin şahsen elçilikle iletişime geçerek randevu almaları. Dosyayı indirmek için: 1. Portekiz vizesihafta sürede sonuçlanmaktadır. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi.


Portekiz ulusal vize

Son kararın konsolosluklara bağlı olduğu bu işlemler sürecinde, vize alımlarda ki sonuçlarda yüksek bir orana ulaşmış durumdayız. Bunun yanı sıra yaşından küçük başvuru sahipleri vize ücretinden muaftırlar. Belgelerinizin dosyasiz, zimbasiz ve belgelerinizin Aboyutunda olmalari gerekmektedir.


Konsolosluk harcı, vize başvuru merkezi hizmet. Seyahatten ay öncesinden daha fazla süre içinde başvuru yapılmaması Schengen yönetmeliği ile belirlenmiş bir kuraldır.


Başvuru kabul süresi en fazla aydır. Bu vize türü Ulusal D tipi vize. Diğer bir konu ise, turistik maksatlı seyahatinize yetecek. Her bir vize için istenilen belgeler değişebilmektedir.


Teslim edilmesi gereken belgelerin eksiksiz olmasına özen gösterilmelidir. Genellikle aktarmalı uçuşları olan insan bu vizeyi almalıdırlar. Bu sayede aktarmalı uçuş yaparken vize almadıkları bir ülkeye inince sorun yaşamazlar.


Yanlış başvurular sizin ciddi sıkıntılarla karşılaşmanıza neden olabilir. AB projesi gibi nedenlerle ülkeye seyahat edecek kişiler ulusal vize almalıdır. Belirli bir Ganonuz varsa ardından belirlenen tarihler arasında yapılan sınavlara katılmalısınız.


Bu sınavlar sonucunda belli bir puana tabii tutulursunuz. Tek bir Schengen ülkesine ulusal bir vize ile seyahat etme seçeneğinin yanı sıra, bir Schengen ülkesi tarafından verilen kısa süreli Schengen vizesi, sahibine Schengen ülkesine altı aylık bir süre içinde üç aya kadar seyahat etme izni verir. AB üyesi ülkeler Schengen ve ulusal vizeler verirler.


Tahminler bu sayının bin ila bin. Oturum ala bilmek için gerekli belgedir. Bu süre günü aşan bir süre zarfıdır.


Portekiz ulusal vize

Uzun süreli eğitim, iş, aile birleşimi vs Uzun süreli kalacaklar için verilen bir vize türüdür. C tipi kısa süreli Schengen vizesi ve D tipi Ulusal uzun süreli vize. Bu işlemler sırasında diğer ülkelere vize başvuruları. Göçmenlik, eğitim kurumu bulma ve işe yerleştirme konularında hizmet vermemekteyiz.


Ulusal vize ” almalıdır. Avrupa Birligi projesi vb. Daha detaylı bilgilere konsolosluğun kendi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.


DATA firmasının hizmetinden yararlanmak isterseniz, oradaki ücretlendirmeye göre ücret ödemeniz gerekir. Azami gün süreli seyahatler için parmak izi verilmesi zorunludur. Sürekli, yani günden fazla Almanya`da yaşamak istediğiniz.


Vize ücrete tabi değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.