25 Şubat 2020 Salı

Patent danışmanlık ankara

Marka tescili, patent başvurusu, endüstriyel tasarım tescili, alan adı tescili yapabilirsiniz. Sınai Mülkiyet Hakları. Marka vekillerimiz ile tescil işlemlerinizi yürütüyoruz.


Legal Services Çankaya, Ankara followers Güven Verir, Değer Katar! PATENT TESCİLİ Devamını oku İCAT ÇIKARIN.


Etiket patent danışmanlık hizmetleri, marka vekili çağlar özden tarafından kurulmuştur.

Türk patent enstitüsü’ne bağlı bir resmi vekil şirkettir. SGK Ankara İl Müdürlüğü Nerede İletişim Bilgileri Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Adresi ve Telefon Numaraları Rehberi Türkiye Cumh.


FEVZİ ÇAKMAK SOK. Patent Marka ve Danışmanlık LTD. Türkiye’de ve uluslararası alanda gerçekleştirilmesidir.


Marka, patent ve endüstriyel tasarımlar konusunda ön araştırma, tescil ve danışmanlık hizmetleri veriyor. Our IP practice covers Turkey as well as Turkish Republic of Northern Cyprus. Since years, we are trying to do our best for providing prompt, complete and continuous service for our clients.


No:4 Çankaya, Ankara, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma.

Değerli Müvekkillerimiz ve Meslektaşlarımız…. Edirne’de Trakya Üniversitesindeyiz. Ankara merkezli ofisimiz başta marka, patent, tasarımlar olmak üzere fikri ve sınai hakların tescili ve takibi konusunda hizmet vermektedir.


Eralp Bilgi Teknolojileri Eğitim İletişim Danışmanlık Organizasyon Yayıncılık Limited Şirketi. ANKARA Şube : Uprise.


ULUŞAN DANIŞMANLIK firması yıllık tecrübesiyle profesyonel kadrosuyla tüm sektör dallarında Türkiye ve Yurt dışında lider şirket gruplarına danışmanlık sağlamanın gururunu yaşamaktadır. Sitemiz yapım aşamasındadır! Yasal Hizmetler Çankaya, Ankara takipçi Güven Verir, Değer Katar!


No:2 Çankaya, Ankara, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma saatleri ve kullanıcı. Adana MARKA TESCİL Adıyaman MARKA TESCİL Afyon MARKA TESCİL Ağrı MARKA TESCİL Amasya MARKA TESCİL Ankara MARKA TESCİL Antalya MARKA TESCİL Artvin MARKA TESCİL Aydın MARKA TESCİL Balikesir MARKA TESCİL Bilecik MARKA TESCİL Bingöl MARKA TESCİL Bitlis MARKA TESCİL Bolu MARKA TESCİL Burdur MARKA TESCİL Bursa MARKA TESCİL Çanakkale MARKA TESCİL Çankırı MARKA TESCİL Çorum.


Marka tescil başvurunuz yapıldıktan sonra, ilgili uzmanlar tarafından ay incelenir ve markanız ilana çıkar, aylık ilan süresi bitikten sonra markanızla ilgili noksan evraklar tamamlandıktan sonra markanız tescil edilir. Ana sayfa Firmasec. Ankara patent danışmanlık firması olarak öncelikle almak istediğiniz patentin daha önce alınıp alınmadığını kısa süre de sorguluyor ve işlemlerinizi başlatıyoruz.


Bu işlemlerden sonra markanız için tescil işlemlerini başlatıyor ve markanın size ait olduğunu belgeliyoruz. Gezeryel Fikri Haklar ve Danışmanlık. VATANDAŞLIK İŞLEMLERİ BAŞVURULARI. YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ ALIMI,UZATMA İŞLEMLERİ TAKİBİ, TAMAMLAMA VİZESİ, SÜRE UZATIMI İŞLEMLERİ UZMANLARIMIZ TARAFINDAN SAĞLIKLI ŞEKİLDE YAPILMAKTADIR.


Müşterileri ile bire bir diyalog içinde tescil işlemlerini sorunsuz. Sonrasında da verdiğimiz danışmanlık hizmetinin etkilerini takip edeceğiz.

Coworking Space in Ankara, Ankara Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure theof their ad campaigns. Ankara firmamız hangi tür patent alma talebiniz olursa olsun, buluşunuzu yenilik araştırmasına tabi tutarak en doğru patent başvurusu yapabilmeniz için sizlere destek olmaktadır.


Misyonumuz danışmanlık sektöründe, kaliteli hizmet veren, reklam ve pazarlama ağını genişleterek ulusal ve uluslararası alanda marka. Marka, patent, faydalı model ve endüstriyel tasarım haklarının tescili alanlarında hizmet sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.