28 Şubat 2020 Cuma

Patenti alınan en garip icatlar

Patenti alınan en garip icatlar

Victorian Plumbing Sale Is Now On! Bathroom Suites To Be Proud Of! Böylelikle dağınıklık derdi kalmıyor.


Bu teknolojiyi destekliyor ve diğer mobilyaların da tavana yapışan versiyonlarını hararetle. HABER SPOR FİNANS VİDEO YEMEK OYUN KADIN MAGAZİN TREND SİNEMA SEYAHAT EĞİTİM TÜMÜ. Böceklerin yeterince hareketli bir yaşama sahip olmadığından endişe eden Tom, böcekler için bir egzersiz aleti üretmiş.


Bu son derece önemli icadın böcekler tarafından takdir görüp görmediği ise hala merak konusu. Başkası tarafından. Patenti alınan en "garip" icatlar.


Gerçi bu patent işinin kaskın yan etkisi olabileceği gibi bir gerçek de var. Ayrıca böceklerin daha hareketli bir yaşama sahip olması amaçlanmış. Ortaya konan birbirinden garip icatlar bulunmakta.


Tarihte patenti alınmış en garip icatları sizlerle paylaşıyoruz. Modern teknoloji günden güne kendini yenilemekte ve akla gelen her yeni ve yaratıcı fikri gerçekleştirme anlamında inanılmaz bir gelişim gösteriyor. Helyum dolu olan yatak üzerinde bir ağırlık olmadığı zaman, doğal olarak, havalanıp tavan yapışıyor.


Etiket: patenti alınmış garip icatlar. Bu Video İlgini Çekebilir PAYLAŞ POSTA’YI TAKİPTE KAL. Gerçekten de en garip icatlar neler diye arasanız bunu ancak bulabilirsiniz.


Birbirinden tuhaf ve bir o kadar da mucitlik kokan icatlar bunlar. Bu yazımızda biraz rahatlama üzerine olsun. Koltuğunuza yaslanın ve patenti alınmış en tuhar icatlar hangileri bunlara bir göz atın.


Zeta Şömine ve bıçak büyüklüğünde olan tost makinesi. En önemli on icatlar dan 8. Kamera Günümüzde elimizden düşürmediğimiz telefonlarımızla birleşmiş an’ı yakalamamızı ve yıllar sonrasına aktarabilmemizi sağlayan bu büyük icat Amerikalı mucit ve işadamı George Eastman tarafından geliştirilmiştir. Dünya üzerinde birçok insan farklı icatlar ortaya çıkarmıştır. Kaynak: CHIP Online.


Patenti alınan en garip icatlar

Unsubscribe from Deli Alp? SATRANÇ TARİHİNİN EN GÜZEL OYUNU - Duration: 12:59. Garip ve faydalı icatlar Deli Alp. Satranç Analizleri Recommended for you.


Yapay tatlandırıcılar Johns Hopkins Üniversitesi’ndeki laboratuvarda çalışan bir kimyager, yemek yemeden önce ellerini yıkamayı unuttuğunu fark etti. Bir süre sonra garip bir tat almaya başlayan kimyager sakarini bulmuş oldu.


Sanırım kendimi yanlış ifade ettim. Polemik istemiyorum derken, spekülatif yorumlara malzeme vermek istemediğimi kastettim. Yoksa isteyen dilediği yorumu yazmakta özgür. Hiçbir bilimsel devrim yoktan var olmuyor zaten.


Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması. Bitmek tükenmek bilmeyen ihtiyaç ve buna yönelik sürekli gelişen teknoloji beraberinde ilginç icatları da getiriyor. Buluşu özgün kılan ise patentdir.


Bu kostümün özelliği, ava çıkan insanların, avlarını korkutup kaçırmaması. Bilgisayarınızın veya cep telefonunuzun istemediğiniz kişiler tarafından kullanılması için farklı önlemler alabilirsiz. En eski ve en yaygın önlem şifre koruması. Sahildesiniz ve güneş yağı sürecek kimseniz yok.


Patenti alınan en garip icatlar

Losyonu veya güneş yağını tüplere doldurarak vücudunuzun istediğiniz yerine kolaylıkla sürebilirsiniz. Herşey Dahil 247views. Zengin Arap Şeyhlerin Eşleri Bakın Nasıl Yaşıyor ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.