27 Şubat 2020 Perşembe

Romanya vizesi ile bulgaristan

Vize Başvuru İşlemleri. Daha önce bu konu ile ilgili birçok yolcu kapıdan romanya vizeleri olamdiği için ülkeye giriş yapamamıştır. Romanya vatandaşıyım ne yapmam gerekiyor?


Fakat henüz schengen bölgesine dahil değildir. Bulgaristan’dan göç etmiş binlerce vatandaşımız bulunmaktadır.

ROMANYA TURİSTİK VİZE İŞLEMLERİ. Köstence dahil süper program!


Seyahat dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi, adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra yetkili makamların izni ile vizenizi alabilirsiniz. Alış aşamaları, gereklilikler v. Sizlere yardımcı olabilecek bilgileri.


Bulgar vatandaşı eşinin bağlı bulunduğu şehrin polis merkezine ya da yabancılar şubesine giderek, konsolosluğun verdiği orijinal evraklar ile Bulgar kimlik kartı olan Liçna Kartayı almak üzere başvuruda bulunabilir. Burgaz, Nesebar, Varna, Bükreş, Peleş ve Drakula Şatoları.

Kahvaltı molası sonrası devam eden yolculuk ile Dereköy Sınır Kapısına varış. Seyahatinize uygun vize alabilmeniz için gerekli evrak listesini ve evrakların nasıl hazırlanacağını bizi arayarak öğrenebilirsiniz.


BULGARİSTAN VİZESİ. Bunların yaklaşık % 10’u veya 880. Sofya’yı ziyaret etti. Başvuru sürecinin başlatılabilmesi için bu işlemlerin tümünün gerçekleştirilmesi gerekir.


Sizin adınıza gerekli evraklar listesi ile birlikte düzenleyip konsolosluklar da her hangi bir sorun yaşamanızın önüne geçmiş oluyoruz. Kayıt şartları ve süreleri, okul ücretleri, eğitim olanakları, tarihleri, konaklama, ulaşım gibi birçok bilgi için danışmanlığımızdan yararlanabilirsiniz. Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Albena üzeri Balçık Botanik Bahçesi ile Romen Kraliçesinin Evini geziyor.


Dışişleri Bakanı Titus Corlatean,Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi Başkanı ile görüştü. Avrupa’nın en büyük 16. Balkanlar’da yer alan ülke. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.


Biyometrik verilerin kaydedilmesi gerektiğinden, uygulama şahsen yapılmalıdır. Küçük çocuklar da dahil olmak üzere kişiler konsolosluğa bizzat gelmelidir.


Schengen vizesi ile ülkeye giriş yapabilirsiniz. Unirii Meydanı, St.

Michael Kili Kralı Matthias Corvinus heykeli, Avram İancu Meydanı, St. Michael Klisesi, Transilvanya Tarih Müzesi, Dikilitaş ve Someşul Nehri bulunmaktadır. Seyahatten maksimum gün içerisinde başvuru işlemi gerçekleşmektedir. Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ise vizeye tabidir.


Hırvatistan Cumhuriyeti vize şartnamesi çeşitli tüzük, yasa ve yönetmelikler çerçevesinde hazırlanmıştır. Hususi pasaport hamilleri ülkeye ilk giriş tarihinden itibaren 1gün içerisinde gün süreyle vizeden muaftır. Diplomatik pasaport ile Hizmet pasaportu hamilleri ise anılan ülkeye yapacakları güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır. Sizi prosedürlerle uğraştırmadan başvurunuzu yapıyor, size vize almanın zorluklarını yaşatmıyoruz.


Siyah (Diplomatik), Gri (Hizmet) ve Yeşil (Hususi) pasaport sahiplerinin ay içerisinde günü aşmayan seyahatleri için vize başvurusu yapmasına gerek yoktur. Hangi ülkeye gitmek istediğinizi söyleyin, vize için gerekli evraklarla başvurunuzu yapalım.


Başvuru sahibi bu seçeneği işaretler ise iki defa giriş ve çıkış yapabilir anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.