9 Mart 2020 Pazartesi

Pasaport için e randevu

Kimlik Numaranız doğrulandıktan sonra işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. E postası olmayan kişiler ALO 1çağrı merkezini arayalarak randevu talep edebilir. Pasaport Randevu Telefon İletişim.


Her il hatta ilçe için farklı randevu sistemi yoktur. Türkiye’nin tamamı için Telefon ile randevu alma sayfası ALO 199.

Konsolosluk pasaport işlemleri için başvurular şahsen yapılır. Başkası sizin adınıza pasaport başvurusunda bulunamaz.


Bordo pasaport için “umuma mahsus pasaport ”, gri pasaport için “hizmet pasaportu”, yeşil pasaport başvurusu için ise “hususi pasaport ” seçeneğini işaretleyip alt tarafta yer alan isim, soyisim, T. Yurtdışı temsilcilikler için randevu verilmeyecektir. Nüfus Müdürlüklerinde pasaport ile ilgili işlemleri yapmak için randevu almak zorundasınız. Bütün Türkiye için pasaport randevu tek bir sayfadan verilmektedir.


Randevu işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için hemen aşağıda linkini verdiğimiz sayfayı ziyaret ediniz.

Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Başkası adına başvuru yapamazsınız ya da başkası adına pasaport alamazsınız. Bir başkası da sizin için bu işlemleri gerçekleştiremez. Bu belgelerin eksiksiz olması önemlidir.


Randevu aldıktan sonra belirlenen gün ve saatte sizlerden istenilen belgeleri toparlamanız beklenir. Site ve randevu almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.


Bu site üzerinden ilk olarak alabileceğiniz pasaport türünden (bordo,yeşil,gri pasaport ) birini seçiyorsunuz. ADIM ADIM PASAPORT RANDEVU ALMA. Yapmanız gereken bir kaç adımı takip etmek. Randevu Al butonuna tıklanınca karşınıza kimlik, sürücü belgesi ve pasaport randevusu için ayrı buton gelecektir.


Burada pasaport randevu al butonu üstüne gelip tıklayınca karşınıza ayrı seçenek açılıyor burada başvuru yapacağınız pasaport çeşidini seçmeniz gerekiyor. Randevuya gideceğiniz günden önceki iş günlerin birinde pasaport harç bedeli ve pasaport defter bedelini yatırmış. C kimlik numarası olması şarttır. Yeşil pasaport il emniyet müdürlü pasaport şubesinden verimekte.


Sizden istenen tüm belgeleri eksiksiz tamamlayıp pasaport için gerekli ücretleri belirlenen banka hesaplarına ödedikten sonra sıra pasaport randevu alma işleminde. Online randevunuzu E -devlet veya randevu.

Alo 1üzerinden de tamamlayabilirsiniz. Uşak İl Nüfus Müdürlüğü sürücü belgesi (ehliyet), pasaport ve kimlik randevu, adres, telefon, harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir. Başkonsolosluğumuz tarafından randevu verilmesi mümkün değildir.


Hususi pasaport yenileme işlemi için de ilk önce randevu almalısınız. Daha sonra sizden istenilen evrakları hazırlayarak randevu saatinde nüfus müdürlüğüne gitmelisiniz.


E - pasaport randevu sayfasında uygun günü belirledikten sonra ilçe emniyet müdürlüğüne giderek yeni pasaport başvuru sürecinizi devam ettirebilirsiniz. Bu pasaportlar, özellikle sık sık yurt dışına çıkanların ve kontrol görevlilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Tüm pasaport çeşitleri (hususi, umuma mahsus, hizmet ve diplomatik pasaportlar) için kullanılabilen.


Bozüyük Nüfus Müdürlüğü sürücü belgesi (ehliyet), pasaport ve kimlik randevu, adres, telefon, harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir. Aşağıdaki bilgileri rehber alarak kolayca pasaport randevusu alabilirsiniz. Sözkonusu randevu sadece yeni pasaport müracaatı için geçerli olup diğer konsolosluk işlemleri için de randevu alınması gerekecektir.


Kaç yıllık pasaport çıkartacaksan, onun harç bedelini randevuya gitmeden önce bankaya yatırman gerekir. Eğer daha önce kullandığın pasaportun varsa ve çok eski değilse, evlilik nedeniyle soyadın değişmemişse ve boş sayfaları varsa, cüzden parası ödemeyip sadece kaç yıllık pasaport. Telefonla pasaport randevusu alma: e - pasaport randevu alma telefonla ALO 1Vatandaş Etkileşim Merkezinden yapılıyor. Cumartesi ve pazar günleri 09.


Yani onlar için randevu alabilirsiniz ama onların yerine randevuya gidemezsiniz. Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) vatandaşlarımız için yeni bir düzenleme daha hayata geçirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.