26 Mart 2020 Perşembe

Pasaport randevu erteleme

Bulgaristan’dan transit geçişler sırasında dikkat edilmesi gereken başlıca hususlar, VİZE DURUMU Bulgaristan Cumhuriyeti’nin 31. Schengen bölgesi üyesi veya Schengen müktesebatını uygulayan ülkelerde ikamet eden veya uzun süreli ikamet amaçlı.


Askerlik Erteleme. TC kimlik numarası ve başvuru sahibinin kimlik bilgileri girilerek alınacak olan pasaport randevusu ile şahsen yapılır.


Konsololuk randevu sayfasından randevu alırken her pasaport için ayrı ayrı randevu alınır.

Yurtdışındaki tüm vatandaşlarımız için randevu işlemleri Türkiye’deki e- pasaport merkezi tarafından yürütülmektedir. Başkonsolosluğumuz tarafından randevu verilmesi mümkün değildir.


Bildiğiniz üzere kısa zaman önce sahte pasaport kullanımını önlemek adına e- pasaport adımına geçiş yapıldı. Elektronik pasaport başvuruları önceden randevu alınmak suretiyle gerçekleştirilmektedir.


Uygulama başladığında. Bir insan bir şeyi yapmak isterse bir yolunu bulur, istemezse bahane bulur. Eğer sizi korkutuyorsa, denemeye değer bir şey olabilir.


Nöbetçi telefonumuzu mesai saatleri dışında "sadece acil durumlar" için aramanızı önemle rica ederiz.

Bu işlem için öncelikle bölüm sonunda verilen linke tıklayarak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün internet sitesini açın. Karşınıza bir bilgilendirme yazısı çıkacak. Amerikan Vatandaşları Bölümü’nden hizmet almak isteyen herkesin randevu alması gerekmektedir. Yeşil pasaport il emniyet müdürlü pasaport şubesinden verimekte.


Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12. Nüfus Müdürlüklerinde pasaport ile ilgili işlemleri yapmak için randevu almak zorundasınız. Bütün Türkiye için pasaport randevu tek bir sayfadan verilmektedir.


Randevu saatleri 09. Ancak, bu kişilerin, eşinin resmi görevi nedeniyle kendisine yabancı ülkede ikamet hakkı veren oturma izninden bağımsız olarak.


Pasaport için evraklarını hazırlamalı ve. Profil bilgileri Bütün Mesajlar�. PASAPORT İŞLEMLERİ-ESKİ TİP (LACİVERT) PASAPORTLARA VE SÜRESİ BİTEN YENİ TİP BORDO PASAPORTLARAUZATMA İŞLEMİ YAPILMAMAKTADIR.


GEÇERLİLİĞİ SONA EREN TÜM PASAPORTLARYENİLENMEKTEDİR. E-posta mesajlara, resmi tatil günleri hariç, saat içerisinde yazılı veya sözlü yanıt verilmektedir.


GİRİŞ YAPINIZ, saha sonra online başvuru izleme kısmına TC Kimlik numaranızı ve daha önceden randevu aldığınızda e-posta adresinize gönderilmiş olan referans numaranızı girerek değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz. Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Havalimanı Arnavutköyde şehrin biraz dışında yer aldığı için ulaşımı Atatürk Havalimanı kadar kolay olmamakla birlikte İETT birçok. Eğer başvuru sahibi aldığı randevu tarihinden önce yeni bir pasaport çıkartamamışsa, randevusunu iptal etmeli ve yeni bir randevu almalıdır. Başvuru sahibi geçerli bir pasaport olmadan vize başvurusu yapamaz.


Burada pasaport randevu al butonu üstüne gelip tıklayınca karşınıza ayrı seçenek açılıyor burada başvuru yapacağınız pasaport çeşidini seçmeniz gerekiyor. Konsolosluğa mail attım ve bu işlemi randevu tarihimden gün sonra usvisa üzerinden değiştirebileceğimi bildirdiler.


Açıkçası pek anlayamadım. Yani böyle bir işlemin daha önceden yapılması gerekmez mi?


Eğer internet üzerinden pasaport için randevu almak istiyorsanız ilk olarak bu bölümün en altında yer alan bağlantıya tıklayarak kurumun resmi internet sitesindeki randevu alma hizmetini açın. Küçükçekmece İlçesinde oturan vatandaşlar İşişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü İstanbul İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Küçükçekmece Kaymakamlığı İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden randevu alarak.


Birçok kişinin sahip olmak istediği pasaport türü olan yeşil pasaportlar çocuklar için yaşına kadar geçerlidir. Gerekli belgeleri hazırladıktan sonra nüfus ve vatandaşlık işlerinden randevu alarak pasaportunuz için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.