19 Mart 2020 Perşembe

Src 2 belgesi

Ayrıntıları görmek için. Mehmet Hoca 18views. Tır Vitesi nasıldır ? Scania Vites Sistemi ! SRC Belgesi 12views. It seems we can’t find what you’re looking for.

Skip to primary content. This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re publishe pages are better. Bunlar sınavla alım ve muaf olarak alımdır.


Muaf olarak belgeyi almak için 25. By the same illusion which lifts the horizon of the sea to the level of the the sable cloud beneath was dished out and the car seemed to float in the middle of an darker half strewn to the level dished the beneath out.


B-C-E-D ehliyetlerden birine sahip olmak yeterlidir. Src Belgesi Nasıl Alınır? Bu belgeler kanunen alınması zorunlu olan belgelerdir.

Personel taşımacılığı yapanlar, İl içi ve Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapanlar, Öğrenci Servisi çekenler, Ticari Taksi kullananlar, Dolmuş kullananlar, Kısacası yolcu taşımak için imal edilmiş bir ticari aracı kullanan sürücülerin SrcBelgesine sahip olmaları zorunludur. Aracı kullanacak kişi yaşını geçmemeli. Psikoteknik ve ehliyet belgeleri gereklidir. Otobüs kullacak olanların.


Kocaeli src belgesi bulunmaktadır. Bu belgeyi alan sürücüler yurt içi yolcu taşımacılığı yaparlar. Hafta sonu eğitimlerimiz devam etmektedir. Her mesleğin bir standardı olduğu gibi yük ve yolcu taşıyan araç sürücülerinin de kendi mesleklerini icra edebilmeleri için src belgesi almaları şart olarak karşımıza çıkar.


Sürücü Belgesi veriliş tarihi 25. Yetki Belgeleri Danışmanlığı. DY Belgesi ÜDYÜDY, ÜDYÜDY 4. Srcbelgesini kimler alır? Eğitim süresi toplam saattir.


Hemen Başvur Bir Şeyler Sor SRC Karayolu Taşıma Yönetmeliği’ne göre Yurtiçi Yolcu Taşımacılığı yapan sürücülerin almak zorunda olduğu mesleki yeterlilik belgesidir. Kredi kartına ay taksit kampanyamızdan faydalanabilirsiniz.


Ticari taksi kullananlar, personel taşımacılığı yapanlar,, il – ilçe şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapanlar, dolmuş sürücüleri, öğrenci servis şoförleri. Karayolu Taşıma Kanunu’na göre ticari olan taşıtı sevk ve idare eden, eşya, kargo ve yolcu taşıyan ticari araç kullanıcılarının alması gereken mesleki yeterlilik belgesine ‘SRC’ denir.


Sayılı yasaya göre, ticari amaç ile kullanılan “kamyonet, kamyon, otobüs ve minibüs” ler için belgenin niteliğine göre src belgesi alınması kanuni bir zorunluluktur. Artık ticari taşımacılık yapacaksanız hiç durmadan şartları yerine getirmeli ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Kurs ücretlerinin ne kadar olduğu her kursa göre değişiyor. Panelvan, kamyon, kamyonet, çekici gibi araçların çoğu sürücüsü src belgesine sahip olmalıdır.


Hangi çeşidine sahip olacağı ise faaliyet yerine göre değişiklik gösterecektir. Kara Yolu Taşıma Kanunu ve. Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa göre kaçak eşya naklinde kullanılan taşıt sahibinin aracın değeri kadar teminatı alıkoyma tarihinden.


Sonraki süreç ise çok daha kolaydır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.