30 Nisan 2020 Perşembe

Recep tayyip erdoğan mal varlığı

Kesin bir açıklama ve mal varlığı bildirimini göremedik. Bir işadamına ise milyon TL borçlu! Göreve gelmeden önce ve göreve geldikten sonra sahip oldukları mallar halkın, vatandaşın en büyük merak konularından birisi.


Bugüne kadar yatırılan bağış miktarları Twitter üzerinden açıklandı. Son Güncelleme: 06. Sizler için araştırdık.

Kısım 8: Vize kısıtlamaları. Erdoğan’ın serveti şaha kalktı! Güneysu-Dumankaya Köyü 2. Der türkische Präsident reagierte auf die Aktion und machte sein Kritiker mundtot. Hinter der Aktion sollen wohl.


ERDOĞAN ’IN YIL ÖNCEKİ MALVARLIĞI. Kendi açıklamasında ne amaçla gittiği belirtiliyor. Herhangi bir görevlendirme söz konusu değildir" dedi.


Tahsisini ben yaptığım halde malum zat başbakan olunca bunu mülkiyet devrine dönüştürdü.

Ama tümüyle hayal ürünüdür. E, bu soruyu hak ettiler. Nasıl içlerine sindirdiler? Mal varlığı ile ilgili mi, başka bir şey mi? Hajji Abd Al-Nasır’ın mal varlığı da donduruldu. Cresce o mal -estar contra a facção do AKP liderada pelo genro do presidente, e aumentam os rumores sobre uma possível cisão IDEIAS Por que a Hungria se rendeu ao extremista Orbán e como.


Aslında bu noktaya geldikten sonra istifası lazımdır, özellikle istifa etmemekte direniyorsa Türkiye’nin işine yaramayacak ABD projelerinin peşine takılmamalıdır. Vatikán a stretnúť sa tam s pápežom Františkom.


Informoval o tom v utorok denník Hurriyet. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olaca ksın, ya laik.


Olağan Kongresi’ne katıldı. TL, alacağı da 1bin 5arttı. Başbakan bölümüne tıklayın ve mal varlığını görün. MİLYON 3BİN LİRA NAKİT PARA.


Cumhurbaşkanı, Resmi Gazete, Mal Varlığı, Recep. ALE Maroc-Turquie, aux origines du mal.

Recep Tayyip Erdogan L’Empire ottoman à la conquête du Maroc. DW Türkçe‘nin haberine göre, Berlin merkezli bir radyo kanalına demeç veren Kiesewetter, Avrupa Birliği’nin (AB) de yaptırımlar uygulamasının mümkün. Aktuelle News zum türkischen Staatsoberhaupt auf Süddeutsche.


Alay: Not: Tabi isviçre hesaplarındaki paralar bu yazıda işlenmemiştir. Mail “De chaos in Libië dreigt een effect te hebben op het hele Middellandse Zeegebied als de rust niet zo snel mogelijk weerkeert”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.