26 Mayıs 2020 Salı

Sağlık psikoteknik

Bu tarih aralığında psikoteknik raporu almış olan sürücülerin TL harçları ilgili il muhasebe. ETT otobüs hatları: MKKİRAZLI METRO - YENİBOSNA METRO, HTGİYİMKENT - FATİH MAHALLESİ - YENİBOSNA METRO, 98M İSTOÇ - BAKIRKÖY, 97E KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ - GÜNEŞLİ - KAZLIÇEŞME, GÜNEŞLİ - BEYAZIT, 98A. Sağlık Bakanlığı, 01.


Eski İstanbul Hastanesi Karşısı. Kurumumuz psikoteknik belgesi alanında alınması gerekli temel eğitimlerin tamamlanması, sürücülerin sürücülük yeteneklerinin reflesklerinin ölçülmesi ve psikolojik olarak trafik ve araç kullanmaya hazırlanması konusunda hizmet vermekteyiz.


PSİKOTEKNİK TEST BELGESİ DENETİMLERİ 26.

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü’nde Mediko Sosyal Merkezi bulunmaktadır. Merkez aşağıda belirtilen birimlerden oluşmaktadır: - Acil Servis - Çocuk Hastalıkları ve Sa.


Ehliyetin yasal nedenler ile geri alınması durumunda Yüksek sürücülük. Mevzuata göre, bizden aldığınız belgeyi psikiyatriste onaylattıktan sonra turkiye. Sisteme işlenilen raporlar trafik denetlenmelerinde sistem üzerinden emniyet mensupları. Uygulama Dökümanları.


Psikoteknik Testler, Psikoteknik Analizleri, Psikoteknik cihazları. Bu ilk etabı yaptıktan sonra e devlet girişi yapmalısınız.


Mobil imza ya da elektronik imza aracılığıyla TC kimlik numaranızı girerek ulaşabileceğiniz psikoteknik belgesi, çıktı alabileceğiniz ya da direkt sistemden görebileceğiniz bir platformda bulunmaktadır.

Posta e-Nabız e-Devlet Bilgi Edinme Kurumsal Portal HİZMETLER. Alo 1Sigara Bırakma Hattı A. Bu hizmeti kullanarak psikoteknik test merkezlerince ve sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı psikoteknik raporlarınızı sorgulayabilirsiniz. Belgenin verilebilmesi için sürücü adayının bu testlerden istenilen düzeyde basarılı olarak geçmesi gerekir. Fiziksel olarak ve ruhsal yönden testlere tabi tutulan kişiler bu testlerden basarılı geçmelidir.


Personele kurs süresinin başında veya bu maddenin birinci fıkrasının ç) bendinde. Genel Müdürlüğümüzce “e-Rapor Sistemi” geliştirilmektedir. Minimum saat bilgisayar destekli test cihazında aşamadan oluşan test değerlendirmesi sonrasında psikolog tarafından rapor oluşturulur. Oluşturulan bu rapor devlet veya özel hastanelerinde psikiyatri uzmanı tarafından onaylanır.


Belge için yaklaşık saat süren ve kişinin beden ve ruhsal sağlığının. Başka bir deyişle psikoteknik değerlendirme, bireyin belirli bir işe uygun olup olmadığını anlamaya yönelik olarak.


Profesyonel Hizmet Profesyonel ve deneyimli ekibimiz hızlı çözüm ve destek ile psikoteknik belgenizi saatte teslim etmektedir. Merkezimizde bilgisayar destekli iki adet ALG test sistemi mevcut olup. Kampanyamızdan, Hemen Yararlanmak için Arayın.


Ticari araç kullanan tüm sürücüler için zorunlu olan psikoteknik belgesi kurumumuz tarafından verilmektedir. Performansa dayalı hemen uygulanan ve bireysel girilen testle alınmaktadır.


Rapor sonucu e-devlet sistemine aktarılır. Psikiyatri doktoru alınanrapor sonucunu e-devlet sistemi.

Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz. Tarafsız ve dikkatli bir şekilde hazırlanan bu raporlar sayesinde trafikte hem can hem de mal güvenliği sağlanmış olur. Yaklaşık saat süren,uzman psikologlar eşliğinde girilen bilgisayar destekli psikolojik değerlendirme sonrasında, psikoteknik raporu tanzim edilmektedir. Ortalama test süresi teste giren kişiye bağlı saat ile 1. Tuzla bölgesinde kurulan şirketimiz.


Ticari araç sürücüsü ikamet ettiği şehirdeki ilgili sağlık kurumuna başvurarak bu belgeyi almak istediğini beyan edebilir. Bu belge alınırken adaylar yaklaşık saat boyunca fiziksel ve psikolojik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.