6 Mayıs 2020 Çarşamba

Src belgesi edevlet

Bu konuda bu işlemi ve düzenleme işlemini öğreneceğiz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak. SRC Belgem Çıktı Mı?


Aram kısmına bakanlığın adını yazdıktan sonra, bu bakanlığa ait olan tüm e-devlet uygulamaları listelenecektir. Bu uygulamaların arasından mesleki yeterlilik belgesi. E-Devlet şifrenizle birlikte giriş yaparak kurumlar linkine tıklıyorsunuz. E-devlet sitesi turkiye.


Bu belgeyi kimler alırlar ? Src Belgesini kamyon sürücüleri, kamyonet sürücüleri, otobüs sürücüleri. Src belgesi ticari araç kullananların alması gereken belge türüdür. Src belgesi almak isteyenlerin bir çoğu src belgesi ne işe yarar şeklinde sorular sormaktadır.


Src belgesi karayolu ile insan taşımacılığı dışında yapılacak olan her türlü yük ve eşya taşımacılığı yapan kişilerin alması gereken mesleki bir belgedir. Karayolu’ndaki ticari sürücülerin sahip olması gereken bir çeşit mesleki yeterlilik belgesidir. Başvuru için ödenen ücret ise liradan liraya düştü.


Src belgesi edevlet

Bunun yanında başvuru için ödenen ücret de liradan liraya düşecek. Söz konusu uygulamayla yıllık milyon liralık posta, milyon lira da kart basım.


E devlet üzerinden başvuru yapıp Halkbank veya Vakıfbank’a TL yatırarak yine E devlet üzerinden kolayca elde edilen bir belgedir. Sınav 1üzerinden değerlendirilir. Yük ve yolcu taşımacılığı yapmak isteyen araç sürücüleri e devlet üzerinden src belgesi almak için başvuru yapmak zorundadır.


Uluslararası yolcu taşımacılığı yapan şoförlere verilen belgedir. Daha önce başvurunun ardından değerlendirmelerin yapılması ve kurumlar arası evrak alışverişi nedeni ile belgeyi. Son Güncelleme: 10.


Sorgulama yapabilmek için e devlet şifrenizin olması gerekmektedir. PTT şubesine giderek tl para karşılığı e devlet parolası alabilirsiniz. Sorgulama nasıl yapılır bilmiyorsanız öğrenmek ve sonrasında sorgulama işlemi yapmak için.


Herhangi bir belge istemiyor. Sadece başvuru sonrası Halkbank yada Vakıfbank atm lerinden harç yatırılması gerekiyor. Onaylı ıslak imzalı raporu bulunmayanlar E-nabız Kapısında Raporlarını göremiyorlarsa, Psikoteknik Belgesi için başvuru yapıp yeniden teste girmeleri gerekmektedir.


Yetki Belgesi Nedir? E-Devlet sunduğu hizmetler sayesinde birçok işlemin yapılışını basit hale getirdi. Hangi Sürücüler Src Belgesi Almak Zorundadır? Sivrikaya Src Belgesi 24views.


Tır Vitesi nasıldır ? Scania Vites Sistemi ! Kimlik numaranızla şifrenizi giriş yaparak işleme başlayabilirsiniz. Sisteme girdikten sonra kurumlar bölümünde Ulaştırma Bakanlığını seçerek “MESLEKİ YETERLİLİK.


Türkiye uzun zamandır Avrupa Birliği’ne (AB) üye olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda pek çok yasal düzenleme getirilerek AB’ye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.