21 Mayıs 2020 Perşembe

Src belgesi sorgulama

Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. E-Devlet şifrenizle birlikte giriş yaparak kurumlar linkine tıklıyorsunuz. Src Belgesi Durum Sorgulama. Sınavsız src Belgesine başvuru yaptıysanız ve src belgenizin akıbetiyle ilgili bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki linki tıklayınız.


SRC Belgesi Sorgulama. PTT’den daha önce e devlet şifre zarfı aldınız ancak hiç. Src belgesi olmadan bir ehliyetin bazı durumlarda tek başına bir anlamı yoktur.


Src belgesi sorgulama

Her mesleğin bir standardı olduğu gibi yük ve yolcu taşıyan araç sürücülerinin de kendi mesleklerini icra edebilmeleri için src belgesi almaları şart olarak karşımıza çıkar. Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgulama için TIKLAYIN.


Resmi Gazete’de olarak değiştirilmiştir. B Sınıfı ehliyet belgesine sahip olan sürücülerde aranan. Ulaştırma Bakanlığı’nın son genelgesine göre 25.


Src belgesi sorgulama

Bu son aşamadan sonra src belgesi sorgulama işlemi sırasında sizden kimlik bilgilerinizin yazılması istenir. Bilgilerinizi yazdıktan sonra src belgenizin son durumu hakkında yeterli olan bilgiye sahip olacaksınız.


Bunun için yapmanız gereken işlemleri adım adım anlattık. Başvuru durumunuzla ilgili bilgilere ulaşabilmek için vatandaşlık şifrenizin olması şarttır. Bildiğiniz üzere mesleki yeterlilik belgesi için ücret yatırmanız gerekmektedir.


Sorgu ekranında bu ödeyeceğiniz ücret gözükmektedir fakat gerekmez ise kurum ile iletişime geçmeniz. Karayollarında trafik denetimlerinde src belgesi ve psikoteknik belgesi T. Eğer src belgesi olmadan trafikte yakalanırsanız ehliyetiniz ve aracınız tehlikeye girer. Kimlik no ile sorgulanacaktır. Bu sebeple yıllardan beridir sınavlar yapılıyor, belgeye hak kazananlar belgelerini alarak işlerini devam.


Bu belgeyi kamyonet, kamyon, panelvan, minibüs, otobüs, çekici vs. Saatte Psikoteknik Belgesi. ODY Belgesi ODYODYODYODY 4. Talim ve Terbiye Kurulu.


Sorgulama yapabilmek için e devlet şifrenizin olması gerekmektedir. Sorgulama nasıl yapılır bilmiyorsanız öğrenmek ve sonrasında sorgulama işlemi yapmak için. PTT şubesine giderek tl para karşılığı e devlet parolası alabilirsiniz.


Ticari araç sürücülerinin alması gereken src belgesi ve psikoteknik belgesi, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulanması gereken bir değerlendirme sistemidir. Psikolojik ve bedensel fonksiyonel özelliklerin altını çizen bu uygulama araç kullanıcılarının mutlaka.


Src belgesi sorgulama

Amaç ve Hedeflerimiz" Toplumumuzun kanayan yarası olan trafik kazalarını en aza indirgemek için saygılı ve bilin�. Aşağı kısımdaki başlıkta E-Devlet src sorgulamanın nasıl yapıldığını gerekli olan bilgilerin neler olduğunu ayrıntılı. Karayolu taşıma kanununa göre eşya, kargo ve yolcu taşıyan diğer bir deyişle.


Ticari amaç ile yük, yolcu, eşya ve kargo taşımacılığı yapan sürücülere 17. Karayolunda, ticari olarak tescil edilmiş bir motorlu taşıtı süren kişilere şoför denir. Bu tür işlemlerin tamamen elektronik ortama aktarılması vatandaşların oturduğu yerden işlerini çözebilmesi açısından çok faydalı bir hal aldı. Tüm beklentilerin, arzuların, hırsların, projelerin savurduğu öğren.


Bu durumda dişer şahsa ait bilgileri girerek o şahsa ait başvuru neticesini öğrenebilirsiniz fakat bu ekran size kısıtlı bir bilgi verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.