30 Haziran 2020 Salı

Tc kimlik numaraları

Her ne kadar bu konu üzerine resmi bir açıklama göremesem de bu numara sıradan veya rastgele değil, belirli bir kurala göre verilmektedir. Numaranın matematiksel bir algoritmayla oluşturulmasının yanında, sadece çift sayılar olması ve diğer aile bireylerine verilen kimlik. Ben önceleri hep bir sıraya göre gittiklerini düşünüyordum.


Resmi Gazete) bu bağlamda da 01. Oluşturulan havuzdaki T. Mesela sağlık, eğitim, iş ve devlet kurumlarında ki bilgi depolama servislerinin neredeyse hepsinde artık tc numarası ile içlem yapılmaktadır.


Vatandaşlık numarası veya T. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. TÜRKİYE CUMHURİYETİ GEÇİCİ KİMLİK BELGESİ. Cüzdan Seri ve No alanlarının doldurulması ile kişiye ait son aktif Nüfus Cüzdanı üzerinde yazan bilgilerin doğrulanması sağlanacaktır.


Tc kimlik numaraları

Peki numaralar neye göre verilmektedir ? Ancak durum böyle değildir. Milyon kişinin devlet. Türkiye’de son yılla. Kimlik No Öğrenme ! Ve numaraların iki bölümü.


Katılım: Rep Puanı: 0. Daha sonra sağ ve soldaki alanların size uygun olanını doldurarak TC No’nuzu öğrenebilirsiniz. Her hanesi rakamsal değer içerir. Teknolojinin sürekli gelişmesi ile her geçen gün bilgiye ulaşmak için harcadığımız zaman azalıyor ve kaynaklarımız artıyor.


Gelişen teknolojiyi sistemlerinde uygulayan firmalar çok daha kaliteli hizmet verebiliyor. JetSMS’in pratik ve geliştirilmiş fonksiyonlara ait platformu sayesinde tek bir tıklama ile aynı anda tüm operatörlerin abonelerine mesaj gönderebilirsiniz.


Başarı oranı ortalama %dan fazladır. Eğer aynı kişi üzerinde birden fazla numara varsa, tüm numaralarını sorgulayabilirsiniz. Bu servis üzerinden kurumsal numaraları. Ekte verdiğim dosyada tc kimlik numarasının olduğu kısımda bir düzenleme yapmak istiyorum.


Tc kimlik numaraları

Yapmak istediğim şey ise ilk ve son 3. Muazzam bir algoritma saklı içerisinde. Bu yazımızda bütün detaylarını sizlerle paylaşamayacağız fakat önemli noktaları belirtip Java programlama dili üzerinden basit bir.


Cumartesi ve Pazar günü ise tüm. Matematiksel algoritma mantığı içerisinde üretilmiştir. Taklit edilmemesi, birbiriyle çakışmaması için. Bu kimlik bilgilerini doğru girdikten sonra yakın akrabalarınızdan birine ait T. Bunun ardından ise sistemde tanımlı olan cep telefonu numaranıza bir doğrulama kodu iletilir.


Bu kodu da karşınıza çıkan ekrana yazdığınızda şifreniz sıfırlanır ve yeni bir şifre belirleyerek emeklilik sorgulama işlemlerinize devam edebilirsiniz. Esasında kimlik numaramız ilk hane. Numaranın son iki hanesi ise, ilk dokuz hanenin “sağlamasını” yapılıyor.


Tc kimlik numaraları

C kimlik numarası öğrenmek için TIKLAYINIZ!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.