26 Haziran 2020 Cuma

Türkiye de ce belgesi veren kuruluşlar

Ce belgelerimiz tüm Avrupa ülkelerinde geçerlidir ve müşterilerimizi yarı yolda bırakmaz. Sunduğumuz hizmetin sonucunda beklenmedik kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız. Avrupa Birliğine uyum yasaları kabul edilmiştir. Avrupa Ekonomik Alanında (AEA) serbest dolaşımda bulunan birçok üründe CE harflerini görürüz.


Bu sayede üretilen ürünler hem dayanıklı hem de kaliteli ürünlerdir. Ya da CE işareti vermeye yetkili kuruluşlar üzerinde başvuru yapılması gerekir.

Ce belgesi veren kuruluşlar listesine bakıldığında sektördeki rekabet ortaya çıkmaktadır. CE BELGESİ İSTANBUL ANKARA SAKARYA İZMİR BURSA. Ce belgelendirme işlemi yetkinlik ve tecrübe isteyen bir iş olduğundan firmanızın problem yaşamaması için yönetmeliklere ve ürüne hakim mühendisler tarafından danışmanlık hizmeti almanız tavsiye edilmektedir.


Bu kapsamda Türkiye’de ce belgesi süreci üretimin ayrılmaz bir parçası olmuştur, ve bu şekilde Türk malının kalitesini yükseltecektir. Bu aşamada, Türkiye’de ürün grubunun üreticileri için önceleri sadece AB’ye ihracatta zorunlu olan CE işareti (belgesi), bu tarihten itibaren ülkemizde piyasaya arz edilecek ürünler için de zorunlu hale gelecektir.


Resmi Gazete’ de “Yapı Malzemeleri. Bilgileri Bize Mail Yollayarak En kısa Zamanda Sizlere Fiyatlandırma Teklif Formunu Gönderelim İletişim için tıklayınız ! Bu konuda tek sorumluluk üretici firmaya aittir.


CE Belgesi Veren Kuruluşlar.

Sadece ilgili direktifler çerçevesinde sürece onaylanmış kuruluş dahil olacaksa, bu kuruluş ürün testlerini yapmakta ve onay vermektedir. CE işaretinin ürüne nasıl konulacağı, ürüne bağlı olarak ilgili direktiflerde belirtilmektedir.


G Belgesi veren Kuruluşlar. CE işaretli olarak piyasaya sunulmasından imalatçı ve yetkili temsilci sorumludur. Bu belge endüstri ürünlerinin Avrupa ülkelerine giriş vizesidir ve belge olmadan Avrupa ülkelerine ürün ihraç edilemez.


Diğer danışmanlık ve belgelendirme faaliyetlerimiz için web sayfamızı inceleyebilir veya aşağıda bulunan başvuru formunu doldurarak müşteri temsilcilerimizden daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Türkiye ’ de bu ürün gruplarına ilişkin AB mevzuatının uyumundan sorumlu kuruluşlar. Ankarada ce belgesi veren kuruluşlar listesine bakıldığında sektördeki rekabet ortaya çıkmaktadır.


Bu standarda onay veren kuruluşlar : ISQ-NAP üyeleri (ortak) 1. ISQ) İntersistem Teknik Sertifikasyon Uluslar Arası Belgelendirme Denetim Gözetim ve Eğitim Hizmetleri San. GÜVEN – TEKNİK UZMANLIK – HIZLI ÇÖZÜMLER. Ali Sait Septioğlu, bu belgenin AB ülkelerinde serbest dolaşım hakkı sağlamasına rağmen kalite göstergesi olmadığını belirtti.


Avrupa Konseyi tarafından yayınlanan YENİ YAKLAŞIM DİREKTİFLERİ birçok ürün için sağlık,güvenlik,çevre-tüketiciyi koruma ve mümkün olduğu durumlarda evcil hayvanların korunması yönünde zorunlu şartları içermektedir. Bu ürünlere ilişkin AB direktifleri Türkiye’de ilgili kuruluşlar tarafından iç mevzuat haline getirilip yürürlüğe konulmadan, “Yeni Yaklaşım Direktifleri” kapsamında olup, iç piyasaya arz edilen ürünlere Türkiye’de CE işareti iliştirilmesinin zorunlu hale getirilmesi söz konusu değildir.


AB tarafından hazırlanan tüm direktiflere uyan cihaz ve ürünler bu belgeyi almaya hak kazanmaktadır. CE belgesi veren firmaya sunulmalıdır. Ancak, bu kuruluşlar, Yeni Yaklaşım Direktiflerinde belirtilen durumlarda, yüksek riskli ürünler için Uygunluk değerlendirmesi işlemlerini yürütürler. CE İşaretinin(belgesinin) zorunlu olduğu ürün grubu dahilinde ki tüm ürünlerin CE İşareti ( belgesi ) olmadan AB’ye ihracatı mümkün değildir.


Ce Belgesi Almak “ CE işareti” kısaca nedir?

MS Belgelendirme tüm kalite yönetimi sistemleri konusunda uzmandır. Bu nedenle de marka ve patent birbirlerine bağlıdır. Ayrıca Marka Patent firması uzman kadrosu ile Türkiye çapında hizmet veren bir kuruluştur.


ISO Belgesi Veren Kuruluşlar, ISO belgeleri, belli standartların sağlanıp sağlanmadığını belirten belgelerdir. Firmamızdan destek alın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.