28 Temmuz 2020 Salı

Ttnet modem ismi değiştirme

Telefondan wifi şifresi nasıl değiştirilir? Türk Telekom‘un alt markası TTNet internet hizmeti sunmaktadır. TTNet internet kullanıcıların çok sorun yaşadığı şifre değiştirme işlemleri konusunda sizlere TTnet kullanıcı adı ve TTnet şifrelerinin otomatik verildiğini belirtelim. Modem Wifi Şifresi Değiştirme.


TTNet zyxel şifre değiştirme %1kesin çözüm - Duration. Kablosuz Wi-Fİ ağ ismi nasıl değiştirilir.

Adımlar: 1- Adres satırına modeminizin adresini yazın ve enter’a basın. Bu sizler için farklı bir varyasyon olabilir. Zyxel modem Wifi şifresi değiştirme ? Az önceki adımları tekrar yapıp kaydediğiniiz Ip numarasını tarayıcınızın adres çubuğuna girip Enter tuşuyla sayfayı açıyoruz. Ben bugün sizlere TP–LİNK kablosuz ismini değiştirmeyi anlatacağım.


TTNET Şifre Değiştirme. Merhaba, eylül ayında internet bağlattırdım. Artı olarak modemi de ttnetten aldım.

Bana hiçbir şekilde marke opsiyonu sunulmadı, ben de üstelemedim açıkçası. Bu modemden hiç memnun değilim. Online oyunlarda çok sıkıntı yaratıyor. En basitinden haxball kadar.


Otomatik olarak şifre oluştur" yazısının yanındaki işareti kaldırın. Bilgisayardan modemden hiç anlamayanlar bile bu yazıyı okuduktan sonra rahatlıkla modem ayarlarını değiştirebilek. TP-Link modem arayüzüne girmek için internet tarayıcımızın adres çucuğuna 192.


Evinizde ya da iş yerinizde kullandığınız kablosuz ağınızın ismini değiştirme konusunu ele alacağım. Etrafınız da çok fazla ağ var ise kendi ağınızı belirlemek için ağ adınızı değiştirebilirsiniz. Wifi isminizi değiştirmeye başlayalım. Eğer sizin modeminiz zyxel.


Airties modem şifresi değiştirme işlemini gerçekleştirdikten sonra internete bağlandığınız tüm cihazlarda modem ismi ve şifresi olarak aynı durumla karşılaşacaksınız. Kampanya 300modem ile sınırlıdır. Taahhütnameyi indirmek için tıklayınız.


TTNET modem şifre değiştirme işlemi günlük hayatta ihtiyaç duyabildiğimiz işlemlerden biri haline gelmiştir. Her modem kurulum aşamasında bizlere tanımlı bir şifre ile gönderilir.


Ancak bu şifre küçük büyük harflerde ve rakamlardan oluştuğu için zihninizde daha rahat hatırlayabileceğiniz şifreler ile değiştirmek isteyebilirsiniz. TTNET şifre değiştirme işlemi için kolaylıkla kullanabileceğiniz iki yöntem vardır.

Bu yöntemleri uygulamak için bilgisayar veya internet konusunda çok fazla tecrübeli olmanıza gerek yoktur. Ancak bu işleme geçmeden önce aradaki bir farkı belirtmekte fayda var. WiFi şifre değiştirme ile TTNET şifreni değiştirme aynı şey değildir.


Kullanıcı adı değişiklikleri talepleriniz ile ilgili Müşteri hizmetler telefonu ile görüşüp yardım ve destek alabilirsiniz. WAN Ayarları kısmından dsl_internet kısmını düzenle diyoruz.


Daha sonra Chrome kullanan kullanıcılar için Ftuşu ile Konsol kısmını açıyoruz. Firmware Versiyonu: 17. Genel de giriş bilgileri 192.


SSID yani kablosuz ağ ismini yazınız ve doğrulama türü yani şifreleme bilgisi olarak Wpapsk seçiniz ister otomatik wifi şifre oluşturursunuz. Neyse ben artık değiştirmek istiyorum ama aklıma bir şey takıldı.


Tüm modem ışıkları yandığında ise wireless bölümüne gireceksiniz ve modeminizi görüp yeni şifrenizzle bağlanmayı deneyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.