3 Temmuz 2020 Cuma

Ülkelerin bayrakları ve ingilizceleri

Dünyadaki ülkelerin ingilizceleri, ülkelerin bayrakları ve türkçe karşılıklı. Fakat bu bir kural değildir. Bayrak ulusların birliğinin simgesidir. Devletler, devlet bayrakları listesi ve sermaye, nüfus ve alan da dahil olmak üzere temel bilgiler.


Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin bayraklarının nasıl olduğunu ve nasıl göründüğünü öğreneceksiniz.

Ama bu ülkelerin dışında hiçbir ülke tarafından tanınmayan, özerk olan, buna rağmen toprak bütünlüğüne sahip birçok ülke daha var. Burada Dünya bayrakları hakkında bazı az bilinenlere ve yine bazı ülke bayrakları ve anlamları hakkındaki ilginçliklere değineceğiz.


Aşağıda bazı ülkelerin İngilizceleri ve Türkçe anlamları okunuşları ile beraber verilmiştir. Okunuşunu öğrenmek için ülke bayrağının üzerine dokunun.


Your device does not support HTML5. Bu konumuzda ülkelerin İngilizce isimlerini ve bayrak resimlerini bulabilirsiniz. Sayfada bulunan resimleri faklı kaydet yaparak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


Bu derste ülkelerin ingilizce isimlerini,türkçe isimlerini ve plaka kodlarını bulabilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri 317. En az kullanılan diller, modern dil niteliği taşımaktan çok, çeşitli ülkelerin çeşitli bölgelerinde. Uygulama, Türkçe ve İngilizce de dahil olmak üzere dile tercüme edilmiştir. Böylece bu dillerin her birindeki ülkelerin adlarını öğrenebilirsiniz.


Bu dünya coğrafyasının tüm öğrencileri için mükemmel bir oyundur. Bütün ulusal bayrakları tahmin edin ve devletin bayrağını bulun! Bazı ülkelerin başkentlerinin Türkçe isimlerini biliyoruz fakat seyahat esnasında gideceğimiz yeri bulabilmek için şehirlerin ingilizce isimlerini de bilmemiz gerekiyor.


Avrupa, Dünyanın kıtasından birisidir, Asya ile birlikte Avrasya coğrafi ve yerleşim bölgesini oluşturmaktadır. Kaç tane bayrak tahmin edebilirsin?


Bu uygulamayı, neden bayraklarla ilgili diğer uygulamalara tercih etmeliyim? Son derece kullanıcı dostudur. Bilseniz de bilemeseniz de, her zaman bir ipucu alacaksınız. Böylece, cevabını bilmediğiniz bir soruda asla takılıp.


Diğer ülkelerin bayrakları dikdörtgen şeklindedir ancak, Vatikan Şehri ve İsviçre’nin ulusal bayrakları biraz farklı – bayrakları kare şeklindedir. Kızıl Haç Uluslararası Komitesi tarafından kullanılan Kızıl Haç bir İsviçre bayrağından geliyor ama renkleri tersine dönmüş durumdadır.


LKELER VE MİLLETLER.

Bu konu içerisinde ülke isimlerinin İngilizce’deki karşılıklarını ve bu ülkelerde yaşayan milletlere ait isimleri öğreneceğiz. Türkiye = Turkey Hindistan = India Arjantin = Argentina Italya = Italy Yunanistan = Greece İrlanda = Ireland Bulgaristan.


Slovakya bayragi da ekleyebilirsiniz. Güncel (mobil-cep) Telefon numaranızı aşağıdaki form ile bize gönderebilirsiniz. Hindistan, Pakistan ve Filipinler’de İngilizce resmi dildir, ancak esas olarak devlet yönetimi ve eğitim alanlarında kullanılır. Singapur’da İngilizce resmi dildir ve yaygın olarak konuşulur.


Artık İngilizce konuşan ülkelerin sayısını bildiğine göre, İngilizce pratik yapma zamanın geldi demektir! Genellikle uzun bir sopa veya direğin ucunda salınır. Türkçede mızrak anlamına gelen “batrak”.


Her ülkenin bağımsızlığını simgeleyen bayrak modelleri ve bir bayrağı var. Sitemizde 1Ülke Bayrağı Bulunmaktadır. Saygı ve sevgilerimle bir sonraki sayıda buluşmak üzere. Milliyetleri - Okunuşları ile Birlikte.


Yabancı ülkelerin bayrakları için verdiğimiz fiyatlar piyasadaki en uygun fiyatlardır. Bu fiyatları öğrenebilmek için ve siparişlerinizin miktarını girebilmek için internet sitemizdeki sipariş formunu doldurabilir veya direkt olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Danışman Astrolog Haluk Akçam. Yunanistan, Suriye, İran, Irak, Gürcistan, Ermenistan, Bulgaristan ve Azerbaycan olmaktadır.


Toplam olarak sekiz ülke bize komşu olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.