17 Temmuz 2020 Cuma

Umuma mahsus pasaport vize istemeyen ülkeler

Katar, umuma mahsus pasaport sahiplerine gün süreliğine vizesiz giriş muafiyeti tanımaktadır. Almatı uçak biletinizi erkenden ayırarak vizesiz tatilinizi daha da ucuza getirmeyi.


Moldova Ülkesi vize istemeyen ülkeler arasında yer almaktadır. Hususi ve Umuma Mahsus pasaport sahipleri günü aşmayan seyahatlerinde vizesiz Moldova ya gidebilirler.


Makedonya Makedonya Türk Vatandaşlarından güne kadar olan seyahatlerinde vize istememektedir. Kapıda vize uygulaması var. BORDO ( UMUMA MAHSUS ) PASAPORT ’A VİZE İSTEMEYEN ÜLKELER.


Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport hamilleri gün süreyle vizeden muaftır. Uluslararası Bir havalimanı bulunmadığından Bu ülkeye Seyahat edecek vatandaşların Geçerli Bir Schengen. Adım : Pasaport için gerekli Evrakları eksiksiz olarak hazırlayın. YEŞİL PASAPORT (Hususi Damgalı Pasaport ): Yeşil (Hususi damgalı) pasaport harca tabi olmadığından, başvurularda sadece 160.


TL cüzdan bedeli ödenmektedir. VİZE : Vize işlemleri için ilgili web sitelerini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Anlamadığınız yerlerde GENÇTUR’u arayabilirsiniz.


Umuma mahsus pasaport vize istemeyen ülkeler

Tüm bunlara ek olarak yeşil pasaport sahiplerinin ayrıca vize alma zorunluluğunun olmadığı diğer ülkeleri de listeledik. Vizesiz cennet köşelerini yazımızda işaretledik. Ayrıca bazı ülkeler yeşil pasaport sahiplerinden de vize istiyor. Afrika kıtasındaki Kenya’ya online vize alarak seyahat edebilirsiniz.


Kazakistan da umuma mahsus pasaport sahiplerine gün süreliğine vizesiz giriş muafiyeti tanıyan ülkeler arasındadır. Umuma Mahsus Pasaportta (Lacivert pasaport ) Vize İstemeyen Ülkeler Umuma Mahsus (lacivert) pasaport, il Emniyet Müdürlükleri tarafından verilmektedir. Avrupa’daki Vize İstemeyen Ülkeler.


Umuma mahsus pasaport vize istemeyen ülkeler

Bu pasaportu yurt içinden veya yurt dışından almak için, süresini uzatmak için İlçe Emniyet Müdürlüklerinin Pasaport Büro Amirliğine veya yurt dışındaki Elçilik veya Konsolosluklara başvurmak gerekmektedir. En güçlü pasaportlar sıralamasında ilk üçte yer alan Almanya, Singapur ve İsveç kadar şanslı olamasak da bizim de vize almadan veya kapıda vize alarak ziyaret edebileceğimiz bazı ülkeler var. Uzun zamandır evle ofis arasında mekik dokudunuz.


Aynı zamanda kapıda vize veren ülkeleri ve en güzel ülkeleri de bulabilirsiniz. Aklınızda keyifli bir yurt dışı kaçamağı var. Uçak biletleri, otel. Bordo pasaportluysanız işiniz zor.


Umuma mahsus pasaport vize istemeyen ülkeler

Amerika’da Vize İstemeyen Ülkeler. Antigua-Barbuda Karayip Denizinin doğusunda, Küçük Antiller ada grubundaki bağımsız ada ülkesi Antigua-Barbuda tüm pasaportlar için 1Gün vizesiz.


Umuma mahsus (bordo) pasaport için vize istemeyen ülkelerin listesi güncel haliyle aşağıdaki listedeki gibidir. Kıta kıta ülkeleri listelendirdiğimiz için tüm sorularına cevap olacak şekilde açıklayıcı olduğunu umarız.


Umuma Mahsus Pasaport sahipleri turizm veya iş görüşmesi amaçlı seyahatleri için güne kadar ikamet süreli tek, çift veya müteaddit girişli vizelerini sınır kapılarında alabilirler. Pasaport çıkarmak için PASAPORT NASIL ALINIR ve Schengen vizesi ilgili detaylı bilgi için SCHENGEN VİZESİ NASIL ALINIR yazıları size yardımcı olabilir. Moğolistan, gün için vize istemeyen Asya ülkeleri arasında yer almaktadır.


Moldova, gün için umuma mahsus pasaport sahiplerine vize muafiyeti tanımaktadır. ANDORA Umuma Mahsus Pasaport hamilleri gün süreyle vizeden muaftır.


Umuma Mahsus Pasaport hamilleri anılan ülkeye yapacakları güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden. Umuma mahsus pasaport sahipleri vizelerini sınır kapılarında bandrol tatbikiyle $ karşılığında alabilmektedir. Diplomatik ve hususi pasaport sahipleri vizeye tabi değildir. Türk vatandaşları için vize uygulamayan ülkeler.


Diğer pasaport sahiplerinin ise vize başvurularını, resmi ikametleri başka bir ülkede bulunmadığı takdirde, Türkiye’deki Hollanda Büyükelçiliği veya Başkonsolosluklarına yapmaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.