28 Temmuz 2020 Salı

Vfs vize randevu

Son üç yıl içerisinde Schengen Vizesi olan üçüncü dünya ülke vatandaşlarına mülakata tabi tutulmayacaktır. Randevu almak için lütfen tıklayınız. VFSglobal ofislerinden vize başvuruları yapabilmeniz için öncelikle randevu almanız gerekmektedir.


VFSglobal vize başvurularınız için öncelik detaylı bilgi almanız, başvuru esnasında oluşabilecek sorunları,gereksiz maliyet ve zaman kaybını ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. VFS Global, Danimarka’ ya başvuru yapmak isteyenlere vize prosedürü ve gereklilikleri hakkında bilgi sağlamak ve vize başvurularını toplamak için Danimarka Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş, özel olarak işletilen ticari bir hizmet şirkettidir.


Vfs vize randevu

Hollanda için kısa süreli Schengen vizesi veya Krallığa bağlı Karayipler için vize başvurunuzu VFS üzerinden yapabilirsiniz. Step Before you decide to apply for a visa please make sure you familiarize yourself with the information on the visa subclass you are applying for. Welcome to VFS Global VFS Global is the exclusive service provider for the Government of Canada, authorized to provide administrative support services to visa applicants in Turkey Apply for a visa.


Find information and begin your application. Vize başvuruları için artan ücretler. Schengen vize ücreti avrodan avroya veya yerel para birimindeki karşılığına yükselecektir. Partnering with governments across the worl we support visa applicants through the entire application process.


If you’re ready to arrange your visa application appointment, see below to begin the next part of the process. To book your appointment or if you have any enquiries, contact one of our representatives on the details. Tüm dünyadaki hükümetlerle işbirliği yaparak vize başvuru sahiplerini tüm başvuru süreci boyunca destekliyoruz.


Choose a Visa Application Centre. Yalnızca randevu alımında kullanılması amacıyla VFS Global başvuru sahibinden Kişisel Bilgiler alacaktır. E-posta, web-sohbet, SMS veya diğer güvensiz elektronik ortamlarda randevu sisteminin gerekli kıldıkları dışında herhangi bir kişisel bilginizi paylaşmayınız.


Bu amaçla, başvuru sahibinin onay formunu doldurması gerekecektir. Vize Başvuru Merkezlerinden birini Seçin Vize Başvuru Merkezine ziyaretini planlayın.


Vize sürecinizin başlaması için birinci adım, randevu almaktır. Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem sağlanacaktır. Size iletilecek evrak listesinin eksiksiz hazırlanmasından sonra, ekibimiz tarafından gerekli kontroller yapılacaktır.


Vfs vize randevu

Bu kontrollerin ardından evraklarınızın, VFS Global kurumuna teslim edilmesi gereklidir. VFS Global vize başvuru işlemlerinin yapıldığı ve gerekli randevuların oluşturulduğu merkezdir. Avrupa Birliği’ne bağlı bulunan ülkenin vize başvurusu bu VFS Global Ankara merkezden yapılmaktadır.


VFS Global ’dan vize başvurusu yapabilir ve kolayca vizenizi alabilirsiniz. Schengen ülkeleri ve Dubai,Kanada,Avustralya gibi ülkeler almış olduğu kararlar ile bu ülkeler ve birçok ülkenin vize başvurularını ülkelerinin konsolosluğu yerine Vfs Global adlı fahri konsolosluktan kabul edilmesine ve işlemlerin buradan yürümesine karar vermiştir. Bu adım "biyometrik bilgi" olarak bilinmektedir.


Bilgi edinin ve başvurunuza başlayın. Hizmetleri görüntüle. Dosyanızı teslim edin: Tamamlanmış dosyanız (shengen başvuru formu, adetbiometrik fotoğraf, pasaport, vize ve VFS servis ücreti, istenilen belgeler) ile randevu günü ve saatinde VFS Vize Merkezi’ne geliniz.


Vize randevunuzu firmamız aracılığı ile almak için bizi arayınız. Avrupa ülkeleri almış olduğu karar ile birçok Avrupa ülkesinin vize başvurularını ülkelerinin konsolosluğu yerine Vfs Global adlı fahri konsolosluktan kabul edilmesine ve işlemlerin buradan yürümesine karar vermiştir. Mevcut sistemde ilk olarak Vfs Global için randevu almak ve evrak teslimi yapmak zorunludur. VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır.


Vfs vize randevu

Firmamız bu aşamada evraklarınızın tamamlanması ve randevu. Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler.


Vfs Global ile yapılan başvurular Konsolosluğa gitmenize gerek kalmadan gerçekleştirdiğiniz başvurulardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.