6 Ağustos 2020 Perşembe

Vfs fransa randevu alma

VFS Global, Fransa Büyükelçiliği resmi partneridir. Bilgi edinin ve başvurunuzu yapın. Online randevu sisteminde randevu alınız. Partnering with governments across the worl we support visa applicants through the entire application process.


If you’re ready to arrange your visa application appointment, see below to begin the next part of the process. To book your appointment or if you have any enquiries, contact one of our representatives on the details.


Yetki alanlarına göre şehirlerin listesini aşağıda bulabilirsiniz. Sitemizi kontrol edebilir ve vize başvurusu için bizleri arayabilirsiniz. Başvurunuzu VIP Odası’nda size özel hizmetler aracılığıyla yapmak isterseniz buraya tıklayarak detaylı bilgi a. Randevusuz başvurular kabul edilmeyecektir.


Polonya İstanbul Başkonsolosluğunun yetki bölgesi kırmızı alanları kapsamaktadır. Harbiye, Altunizade, İzmir, Gaziantep ve Trabzon şubelerimizden yaptığınız başvurular başkonsolosluk tarafından inceleneceği için sadece kırmızı bölgelerde ikamet eden veya okuyan kişilerin başvuruları kabul edilecektir. Apply for a visa Find information and begin your application.


Book an appointment. Schedule your appointment with us. Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Seçim yaparak onayladığınızda ilgili merkez üzerinden Kanada vize randevusu alım.


Schengen ülkeleri ve Dubai,Kanada,Avustralya gibi ülkeler almış olduğu kararlar ile bu ülkeler ve birçok ülkenin vize başvurularını ülkelerinin konsolosluğu yerine Vfs Global adlı fahri konsolosluktan kabul edilmesine ve işlemlerin buradan yürümesine karar vermiştir. Fransa vize başvurularında bulunmayacak yaş altı çocukları içinde randevu alınması yine zorunludur. Ayrıca site üzerinde VIP oda hizmetleri yardımıyla kişiye özel olarak danışmanlık yapmaktadır.


The cost of the VFS service fees is euros per visa applicant. This amount is payable in local currency at the conversion rate set by the french authorities and which therefore varies to take account of exchange rate fluctuations. The service fees must be paid at the VFS center when submitting the visa application. Mailime gelen doğrulama linkine tıklamama rağmen kabul etmiyor.


Vfs fransa randevu alma

Lütfen bir an önce bu sorunu çözmenizi rica ediyorum. Acil vize almam lazım. Vfs Global, İspanya, Fransa ve Yunanistan gibi ülkelere vize başvuruları için vize başvuru formunun doldurulması ve tüm evrakların hazır hale getirilmesi gerekir. Bu konudaki tüm sorumluluk başvuru sahiplerine aittir.


Eğer ki başvuru sahipleri için gideceği ülkeden bir davetiye gelmiş ise gelen bu davetiye başvuruyu gerçekleştiren adına ve direk başvuruyu. Telefon ederek randevu almayan kişilerle ne yazık ki kurum yetkilileri ilgilenemez ve gereken hizmet sağlamaz. Yetkililerin yoğunluğunun fazla olduğu ya da tatil dönemi içerisinde olduğu zaman dilimlerinde yeni randevu kaydı açılmamaktadır.


Vize sürecinizin başlaması için birinci adım, randevu almaktır. Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem sağlanacaktır. Size iletilecek evrak listesinin eksiksiz hazırlanmasından sonra, ekibimiz tarafından gerekli kontroller yapılacaktır.


Vfs fransa randevu alma

Günlerdir site üzerinden Fransa vize si almaya çalışıyoruz. Ankara Fransa vizesi işlemleri için Fransa ziyaret amacınızı destekleyen belgelerle hazırlanan dosya ile vize işlem başvuruları hafta içi sabah 08. Firmamız aracılığı ile randevu almak için ücretsiz vize destek hattımızı arayınız. FRANSA VİZE İŞLEMLERİ VFS GLOBAL ARACILIĞI İLE YAPILMAKTADIR.


We are not in agreement with a consulate or honorary consulate. IData, Vfs Global, Vısalia Global,BLS International, TlsContact, or any consulate.


Vfs fransa randevu alma

Our company is a brokerage house specializing in visa processing, advising on transactions such as commercial, tourist, session, family union. Formu doldurarak gönderdikten sonra yaklaşık olarak dakika içeresinde müşteri yetkililerimiz sizinle irtibata geçecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.