25 Ağustos 2020 Salı

Vfs fransa vize randevu

Italya Vize Başvuru Merkezine Hoşgeldiniz. Yukarıda yer alan haritada nüfusa kayıtlı olduğunuz şehire göre VFS Global İtalya Vize Başvuru Merkezleri’nden birinden randevu almak için lütfen tıklayınız. Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir.


Vfs fransa vize randevu

VFSglobal vize başvurularınız için öncelik detaylı bilgi almanız, başvuru esnasında oluşabilecek sorunları,gereksiz maliyet ve zaman kaybını ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Bu gibi nedenlerden dolayı vize başvurusunda bulunacak kişilerin, Fransa randevunuzu mümkün olduğunca ay öncesinden alarak başvurularını yapmalarında fayda vardır.


Vize mülakat tarihi, başvuru sırasında Vize Başvuru merkezi tarafından verilecektir. Son üç yıl içerisinde Schengen Vizesi olan üçüncü dünya ülke vatandaşlarına mülakata tabi tutulmayacaktır. Randevu almak için lütfen tıklayınız. Fransa seyahatlerinde yeşil, gri ve siyah pasaport hamili Türk vatandaşları Fransa Vizesi işlemlerinden muaf olurlar.


Partnering with governments across the worl we support visa applicants through the entire application process. If you’re ready to arrange your visa application appointment, see below to begin the next part of the process. To book your appointment or if you have any enquiries, contact one of our representatives on the details. Vize başvurunuzu yaptıktan sonra, Vize Başvuru Merkezinde parmak izlerinizin alınması ve fotoğrafınızın çekilmesi için randevu almanız gerekir.


Bu adım "biyometrik bilgi" olarak bilinmektedir. VFS Global ’dan vize başvurusu yapabilir ve kolayca vizenizi alabilirsiniz.


VFS Global Fransa Vize İşlemleri için yapılması gereken şey gerekli olan evrakların hazırlanması sonrasında VFS Global Fransa Sitesinde yer alan telefon numarası üzerinden online Fransız vize randevu talebinde bulunulması gerekmektedir. Ayrıca site üzerinde VIP oda hizmetleri yardımıyla kişiye özel olarak danışmanlık yapmaktadır.


Fransa vizesine başvuru için gerekli olan randevu, vize merkezleri ya da seyahat acenteleri aracılığı ile alınabilir. Verilen randevu günü ve saatinde orada bulunulmaz ise randevu iptal edilir. Bu durumda yeni bir randevu alınması gerekir.


Uzun dönem vize türünde (D tipi vize ) seyahatinize en fazla ay kala başvuru yapabilirsiniz. VFS Global vize başvuru işlemlerinin yapıldığı ve gerekli randevuların oluşturulduğu merkezdir.


Avrupa Birliği’ne bağlı bulunan ülkenin vize başvurusu bu VFS Global Ankara merkezden yapılmaktadır. VFS Global ve personeli vize başvurunuzun sonucu üzerinde hiçbir rol ve etkiye sahip değildir. VFS Global, yalnızca vize başvurunu formunuzun doğru bir şekilde doldurulması ve iletilmesini sağlayacak hizmetler sağlamaktadır.


Fransa vize başvurusunda bulunan kişilerin parmak izlerini de içermekte olan biyometrik bilgileri beyan etmelidirler. VFS Vize Başvuru Merkezlerimizin adresleri için buraya tıklayınız lütfen.


VFS Global is a commercial company, working in partnership with the Fransa Büyükelçiliği, to provide support services to people applying for a visa to enter the Fransa. What does VFS Global do?


VFS Global Fransa Büyükelçiliği adına, doldurduğunuz vize başvuru formunuzu, destekleyici belgelerinizi ve biyometrik verilerinizi sunacağınız vize başvuru merkezlerini idare eden kurumdur. Vize başvurunuz için müşteri temsilcilerimizden başvuru ve gerekli evraklar konusunda bilgi alabilirsiniz. Vfs Global hakkında şikayet yazmak için tıklayın!


Vfs fransa vize randevu

VFS Global, vize işleminizi sağlarken vize sürecindeki tüm dokümanları teslim alacak kurumdur. Vize sürecinizin başlaması için birinci adım, randevu almaktır.


Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem sağlanacaktır. Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Fransa vizesi başvuru öncesi hangi vize tipini seçmeniz gerektiği konusunda emin olmalısınız. Vize ücretlerine (.. ) lire la suite.


Fransa ’da kalmaya yönelik uzun süreli vizelerin ücreti ise avro’dur. Bize vize için başvuru yaptığınızda, sizin için en yakın tarihe vize randevu alma işlemi yapılmaktadır.


Vfs fransa vize randevu

Yapmış olduğumuz vize işlemleri sırasında hangi evrakların gerekli olduğunu belirleyerek vize almanız konusunda size uzman desteği sunuyoruz. Türkiye’den Fransa için vize başvurusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.