22 Eylül 2020 Salı

Vietnam vizesi ankara

Turistik vize için şahsen başvuru yapmanıza gerek yoktur. Davetiyesiz başvurular. Cbelgesi olmadan başvurunuz kabul edilmemektedir. Ayrıca Konsolosluk bölümü başvurunuz.


Vizenizi pasaportunuza işletmek istediğiniz.

Ekranlardan takip edip sıranız geldiğinde 25$ ödeyin. Başvuru için gerekli olan tüm otel konaklaması, uçak bileti ve C-göçmenlik belgesinin. Vize teslimleri ise saat 14.


Başvurunuzun sürenizi hızlandırmak için lütfen verilen bilgileri dikkatli şekilde okuyun. VİETNAM VİZESİ EVRAK LİSTESİ. Bu temsilcilere vize için gereken.


Dilerseniz bu seçeneği kullanarak Kamboçya’ya e- vize alabilirsiniz.

Vietnam bir tarım ül. Yapmanız gereken şey tıklamak ve yönergeleri izlemek. Yalnız Türkler olarak bu vizeyi alırken hayli zorlanıyoruz. Ankara vize işlemi.


Bunun sebepleri hakkında oldukça ilginç teoriler var. Kimisi zamanında oraya yerleşen Türklerin dolandırıcılık yapmasının ardından hükümetin böyle karar aldığını söylüyor, kimisi zamanında Türkiye’de düğün yapmak isteyen zengin bir. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Tatilinizi ister denizde, ister doğa ile iç içe, isterseniz macera.


Fakat bu işlem için konsolosluk sizden 110USD ücret istiyor. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın. Havalimanında aynı işlemi 25USD karşılığında. Hemen Bizi Arayınız.


EMBASSY OF VIETNAM Koza Sokak No. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri güne kadar vizeden muaftır. Lacivert (Normal),Yeşil (Hususi) ve Gri(Hizmet) pasaportlarından vize istenmektedir!


Bizde bundan yola çıkarak bir makale kaleme aldık.

Sonrasında yaşanacak itiraz davaları ve yeni belge düzenleme süreçleri hem maddi hem de manevi olarak sizi daha fazla yorabilir. Bu nedenle işlemleri uzman ekibimiz aracılığıyla yaparak ilk etapda daha doğru ve güçlü bir dosya hazırlamak faydalı. Not: Cdavetiyeniz yok ise MAPİ VİZE olarak sizler adına davetiye getirtebiliyoruz.


Arasında sadece vize işleme ücreti maliyet farkı var. Vatandaşlık başvuru sürecinin ne zaman sonlanacağı ise tamamen belirsiz ve yoğunluğa göre değişebiliyor. Birçok kişi bu şekilde başvurusunu tamamlayarak bu belgeyi alabilir, ancak konsoloslukla uğraşmak istemeyenlerin tercih edebileceği bir diğer yol da kapıda vize uygulamasıdır. Konsolosluk bu soruyla çok sık karşılaşıyor olsalar gerek çünkü kapılarına acentenin isimlerini asmışlar.


Benim internetten bulduğum acente olan Focus travel’in adını burada da görünce iletişime geçtim. Bursa’da da birer şubesi olan firmamız yakında İzmir ve Antalya şubelerini de açacaktır.


Uzman kadrosu ve her sürece kattığı yenilik ve gelişmeler ile vize ve pasaport işlemlerinizi takip ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.