11 Eylül 2020 Cuma

Vize hava durumu

Evden hazırlıklı olarak çıkmak için. En Yüksek ve En Düşük sıcaklıklar, RealFeel, yağış ve radar.


Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Hava ve deniz suyu sıcaklığı, basınç ve nem oranı, rüzgar hızı, manyetik alan ve UV indeksi hakkında bilgiler.


Gün doğumu ve gün batımı saatleri.

Vize için bölgesel hava durumu. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Detaylı hava tahmini. Hava durumu günlük Kırklareli Vize. Hava nasıl olursa olsun Sağlığınız yerinde olsun.


Sıcaklık ve hava, basınç, hız ve rüzgar yönü, yağış, gün doğumu, gün batımı, ay yükselişi, ay seti nem. Hava Durumu tahminleri sadece haftalık hava durumu ve saat saat hava durumu olarak verilmektedir.

Arama kutusunda mümkünse kelimelik aramalar yapınız. Pazartesi öğleden sonra aralıklı yağmurlu hava bekleniyor. Bir süreliğine yağmur.


En yüksek hava sıcaklığı C, en düşük hava sıcaklığı ise C olacağı tahmin ediliyor. Yer yer güneşli, ardından hava bulutlanıyor.


VİZE güncel hava durumu ve Haziran ayı günlük ve saatlik hava tahminleri. VİZE sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Vietnam’da Görülecek Yerler. En güncel hava durumu raporları.


Rize detaylı hava durumu bilgilerini bu sayfada bulabilirsiniz. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır.


Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle. Türkiyeden ve dünyadan haberler, En son gönderiler burada.


ADALET BAKANLIĞI DUYURULARI.

UYAP BİLİŞİM SİSTEMİ Adalet Bakanlığı olarak “e-devlet” sisteminin bir parçası olacak olan “e-adalet” sisteminin kurulması suretiyle, zaman kaybetmeden adal. Alerji İzleyici, weather. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Yeşil Vizemiz.


Farklı yüksekliklerde Bulutlar: Az bulutludan (açık gri) çok bulutluya (koyu gri). Koyu mavi çubuklar saatlik yağışını ve açık mavi.


Akıncılar Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Aşağıda yer alan hava durumu verileri Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sitesinden anlık olarak alınmaktadır.


Rüzgar yaprakları ve ince dalları devamlı hareket ettirir. Rusya Büyükelçiliği duyurdu: Bugünden itibaren vize tanzim ve satışlarına başlanacak Koronavirüs nedeniyle Türkiye - Rusya hava seferlerinin durdurulmasından sonra her iki ülkede de.


Yapılan son tahminlere göre İstanbul’da dahil olmak üzere kuzey kesimleri için fırtına ve şiddetli yağmur uyarısı yapıldı. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda yağmurun etkili olacağı saat dilimiyle ilgili bilgiye de yer verildi.


Peki, İstanbul’a yağmur ne zaman yağacak? Ekim yurt geneli ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.