14 Ekim 2020 Çarşamba

Waffle dükkanı açmak için gerekli belgeler

Waffle dükkanı açmak için iki seçeneğiniz var. Bunlardan birincisi kendi. Dükkanı Açmak İçin Gerekli Bilgi ve Belgeler. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Arkadaşlar waffle dükkanı (evi) açmak istiyorsanız her şeyden evvel gereken belgeleri hazır etmelisiniz. Neler gerekli diye yazmicam. Artık sitemin sıkı takipçisiyseniz bir önceki yazılarımdan öğrenebilirsiniz. Meskenlerde iş yeri açılması durumunda kat maliklerinin oy birliği ile aldığı karar bulunacaktır.


Tapu da işyeri görünen yerlerde umuma açık istirahat ve eğlence yeri açılması durumunda yönetim planında aksine bir hüküm yoksa kat maliklerinin oy çokluğu ile. Ancak bazı belediyeler farklı şartlar talep edebilmektedir.


Bu nedenle dükkan açmak istediğiniz vakit ilk olarak bağlı bulunduğunuz belediyeye giderek bilgi almanızı mutlaka öneriyoruz.

Bu sayede olası sürprizler ile karşılaşmamış olacaksınız. Cep telefonu dükkanı açmak isteyenler için bu yazıda sizlere A’dan Z’ye detaylı bilgileri vereceğiz. Vergi Dairesi, ikinci olarak Belediye ve üçüncü olarak da bağlı olacağınız Odalara gitmeniz gerekecek.


Bu kurumlar ise birbirinden farklı belgeler istemektedir. Dükkan açmanın maliyeti ise kuracağınız işyerine bağlı olarak bin ila bin lira arasında masraf.


DEVLET Kredileri Yeni bir iş yeri kuracak olan girişimciler’den devlete ait resmi kurumlar olan Belediye, Vergi dairesi, Ticaret ve Esnaf odaları ile SGK ve BAĞ-KUR kurumlarınca bazı gerekli belgeler istenir. Türk Ticaret Kanunu kapsamında bu evraklar her ticari faaliyet gören. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi muhasebecinizden bilgi alabilirsiniz. Sonrasında ilgili belediyeye gitmeniz gerekmektedir.


Her belediyeden belediyeye mevzuat farklılık gösterse de, aşağıda ön bilgi olarak mevzuatlar hakkında ve gerekli belgeler hakkında bilgilendirme yapacağız. Bazı belediyelerde farklılık gösterebilmektedir.


Kendi waffle markanızı oluşturmak Kendi markanızı oluşturmak ve dükkanı sıfırdan yaratmak ikinci seçeneğe göre biraz daha uğraş isteyen ve masraflı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde waffle dükkanı açmak oldukça karlı bir iş fikri olabilir.


Olabilir dedim çünkü karlı olabilmesi için yukarıdaki uyarılarımı dikkate almanız gerekmektedir. Kötü bir yere dükkan açarsanız, karlılığı bırakın, zarar dahi edebilirsiniz.

Bu nedenle, karlılığınızı yani cironuzu alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar doğrudan etkileyecektir. Dükkan Açmak İçin Gerekli Evraklar eksiksiz olarak tamamlanarak bu kurumlara teslim etmeniz gerekmektedir.


Dükkan açmak için evrak hazırlamak biraz zahmetli bir iş olsa da yapılması zorunludur. Bu neden ile dükkan açmak için istenen belgelerin neler olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Berber Açmak İçin Gerekli Belgeler.


Bütün dükkan açma işlerinde olduğu gibi berber açmak için de bir takım belgeler ve iş ile ilgili özel evraklar istenir. Yani mesleki yeterlilik belgesidir.


Dönerci açmak için ne yapmak lazım sorusunun ilk yanıtı olarak uygun bir dükkân ayarladıktan sonra ise gerekli olan şey belediye iznidir. Bilindiği üzere bir işletme açılacağı zaman o bölgeye bakan belediyeye ulaşarak çeşitli izinler alınmalıdır. Bu rakamların dükkan büyüklüğüne göre değişeceğini unutmayın.


Maliyetler dükkanınızda tercih edeceğiniz malzemelere göre de değişkenlik göstermektedir. Bayan kuaförü açmak için gerekli evrak ve belgeler nelerdir, Bayan kuaför salonu açma maliyeti, Bayan kuaförü nasıl olunur ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.