25 Kasım 2020 Çarşamba

Waffle dükkanı açmak istiyorum

Yalnız merak ettiğim husus kira haricinde bana ne kadarlık bi bütçe lazım. Günümüzde waffle dükkanı açmak oldukça karlı bir iş fikri olabilir. Olabilir dedim çünkü karlı olabilmesi için yukarıdaki uyarılarımı dikkate almanız gerekmektedir.


Kötü bir yere dükkan açarsanız, karlılığı bırakın, zarar dahi edebilirsiniz. Bu nedenle, karlılığınızı yani cironuzu alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar doğrudan etkileyecektir.

Açmayı düşündüğüm ilde başka waffle dükkanı yoktur sadece cafelerde yapılıyor onlarda waffle benzemiyor. Waffle ve Kumpir Dükkanı Açmak İstiyorum.


Netflix’ten Para Kazanmanın Y. Turşucu dükkanı açmak iş fikri detayları. Tuhafiye dükkanı açmak istiyorum diyorsanız, bu yazımız tam size göre.


Bayilk alacaksanız bu rakamlara ilaveten bin USD civarında bir isim hakkı bedeli vermeniz gerekmektedir. Hediyelik eşya dükkanı açmak istiyorsunuz ancak sermayeniz yok ise Kosgeb desteklerinden yararlanabilirsiniz.

Ancak başlangıçta hediyelik eşya dükkanından edeceğiniz karı hesaplamanız gerekecektir. Otel, waffle dükkanı, şarküteri gibi alanlarda dükkan açmak istiyorsanız Kosgeb desteklerine başvuru yapmak için iş planı hazırlamanız gerekiyor. Dostlar waffle dükkanı (evi) açmak istiyorsanız her şeyden evvel ihtiyaç duyulan belgeleri hazır etmelisiniz.


Neler lüzumlu diye yazmicam. Artık sitemin sıkı takipçisiyseniz bundan önceki yazılarımdan öğrenebilirsiniz. Yapılacak bu harcamalarla waffle dükkanı açmak konusunda yapılacak maliyetler değişiklik gösterebilmektedir. Dükkan bulduktan sonra sıra iç ve dış dizaynı yapmaya geldi.


Daha önce bulduğunuz isim ve logo ile önce ilgi çekici bir tabela yaptırmak gerekiyor. Telegram’dan Para Kazanmanın Yolu. Fenomen Olmak İsteyenler İçin Püf Noktası. En Etkili 1CV Örnekleri ve Hazırlama Rehberi.


Salep Yetiştiriciliği ve Tohum Üretimi Yapmak. Akıllı Cep Telefonu Satış ve Tamir Dükkanı Açmak. Tabi burada, motorlu bir servisinizin olması ve online yemek siparişleri kanalıyla sipariş almanız da karlılığınızla birlikte çalışan sayınızı da artırabilecektir.


Süper Market Açmak : Nasıl Açılır, Belgeleri ve Bilinmesi Gerekenler.

Kosgeb hibesi almak için en ufak bir sakıncası yoktur. Kamu bankalarının yanında katılım bankalarından da kredi kullanabilirsiniz. Daha önce Ticaret odalarına ve Esnaf odalarına yıl ve üzeri kaydı bulunan kişiler. Bunlardan birincisi kendi markanızı oluşturmak, ikincisi ise herhangi bir markanın bayiliğini almak.


Kendi waffle markanızı oluşturmak Kendi markanızı oluşturmak ve dükkanı sıfırdan yaratmak ikinci seçeneğe göre biraz daha uğraş isteyen ve masraflı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Döner dükkanı açmak istiyorum, tavuk döner dükkanı açmak istiyorum, dönerci dükkanı açmak istiyorum, döner salonu açmak istiyorum hakkında bilgiler, döner salonu açmak hakkında iş fikirleri yazımızın devamında yer alıyor.


Manav açmak için çok spesifik sertifikalara veya şartlara uygun hareket etmeniz gerekmiyor. Tavuk dönerin hazırlanışı ve sunulması, içine koyulan. Rehberde yer aldığı üzere yeterli sermayesi bulunan ve birkaç ruhsatlandırma şartını yerine getiren herkes kendi manavını açarak işe koyulabilir.


Kuruyemiş dükkanı açmak isteyen birçok girişimci adayı aklına tütünlü mamüller ve alkol de satabileceği bir kuruyemişçi açma fikri ile yola çıkar. Oysa farklılaşmak ve sıradan olmamak her zaman avantajlı bir yöntemdir. Taze kahve kavrulan, içerisinde lokum ve çikolata çeşitlerinin de satıldığı bir kuruyemiş dükkanı açmak sizi diğer birçok rakibinize göre.


Mağazalarında dondurmanın yanı sıra sütlü tatlıları ve waffle da bulunuyor. Bitez Dondurma’nın Yalıkavak´ta iki, Bitez Köy Meydanı, Bodrum Marina, Turgutreis, Gündoğan ve İstanbul’da birer tane olmak üzere yedi şubesi bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.