17 Kasım 2020 Salı

Yeşil pasaport çin vizesi

Tüm bunlara ek olarak yeşil pasaport sahiplerinin ayrıca vize alma zorunluluğunun olmadığı diğer ülkeleri de listeledik. Yeşil pasaport ile Çin ’e girdikten sonra en fazla gün kalabilirsiniz. Yani Çin ’den günlük bir vize almışsınız gibi düşünebilirsiniz, gün bitmeden geri dönmek zorundasınız. Eğer daha uzun süreli bir seyahat amaçlıyorsanız Çin konsolosluğu ile görüşerek, vize tarihini uzatabilirsiniz.


Merhaba, hususi ( yeşil ) pasaport sahiplerinin seyahat süreleri günü aşmadığı takdirde vize almalarına gerek yoktur. Vize ücretleri de ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor.

Bu ülkelerin bazıları internet ve kapı vizesi kolaylığı sağlıyor. Diğer vize isteyen ülkeler de bordo pasaport sahiplerine uyguladığı vize prosedürünü tam olarak uygulamıyor yani yeşil. Hususi, Hizmet ve diplomatik pasaport sahipleri vize almadan giriş yaparak her girişte maksimum gün Çin.


Turu satın aldığınız firmanız ile görüşebilirsiniz. Yeşil, gri ve kırmızı (diplomatik) pasaport sahiplerinden vize talep etmemektedir. Bordo pasaport sahibi. Vizesi Fotoğraf Ölçüsü Nedir?


Kendisinin yeşil pasaport sahibi biri ile evli olmadığı düşünüldüğünde, yaşı nedeniyle de bu kadro derecesinde olmasının mümkün bulunmamasından dolayı yeşil pasaportu annesi ya da babası üzerinden almış olması gerekir.

Suffa Tour size En Hızlı Uygun Güvenilir Çin vizesi başvuru hizmetini sunar. Vizeleri ile ilgili ihtiyacınız olan bütün bilgilere bu sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Diplomatik vizesi, Hizmet vizesi ve Öğrenci vizesi gibi vizeler vermektedir.


Vize başvuru formu ve Konsolosluğa hitaben dilekçeler Türkçe olarak doldurulabilir. Halk Cumhuriyeti yeşil pasaport ve siyah pasaportlara vize uygulamamaktadır.


Yani pasaportun geçerlilik süresinin ziyaret süresi kapsamında olması yeterli değil. Bu süreyi göz önüne alarak dilediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz.


Pasaport aldıktan sonraki en zorlayıcı adım vize alabilmek. Bazı ülkeler bu süreyi daha fazla.


Uzun süreli seyahat planlayan her pasaport sahibi Çin vizesi almak mecburiyetindeyken, hususi, hizmet ve diplomatik pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, gün olarak belirlenmiş süre sınırını aşmamak suretiyle yapacakları Çin seyahatlerinde vize almaktan muaf tutulurlar. Aynı durum, umuma mahsus pasaport sahipleri için geçerli değildir.


Umuma mahsus pasaport. Bir çok yerli – yabancı firma bunu bilmeleriei rağmen insanları yanlış yönlendirmekte ve vize satmaya çalışmaktadırlar.


Ucuz Çin Uçak Bileti ve Çin Fuarları Turları İçin Yıllık Tecrübemize Güvenebilirsiniz. Ancak bordo pasaport sahibi iseniz, benim gibi, hem defter hem harç parasını kuruşu kuruşuna ödüyor olacaksınız.


Uzakdoğu ülkelerinin çoğu bordo pasaporta sahip olanlar için vize isteğinde bulunmamaktadırlar. Ancak Çin gibi bazı büyük ülkelere giriş yapabilmek için vize alınması zorunludur.

Pasaportunda geçerli bir Çin pasaportu olmayan vatandaşlar, Çin ’e giriş yapmak için vize başvurusunda bulunmakla yükümlüdür. Türkiye’de bulunan resmi Çin temsilciliklerine direkt olarak.


Sizin Çin ’e gitmeden önce tek yapmanız gereken uçak biletinizi satın almak ve eşyalarınızı toparlamak. Kısa süreliğine Çin ’de kalmayı planlıyorsanız vize almanıza gerek yok.


L vizesi olarak adlandırılmaktadır. Bu sebeple, Çin ’e yapılacak turistik geziler için L kategorisinden başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Her kısa süreli Çin vizesinde olduğu gibi ticari vize için de Çin vizesi yeşil pasaport vize muafiyeti durumu söz konusudur.


Diplomatik (siyah) pasaport, hususi ( yeşil ) pasaport ve hizmet (gri) pasaport sahibi T. M vize için de bireysel olarak başvurulabileceği. Grup turistik Çin vizesi için istenilen evraklar.


Fotoğraf: adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, ve gözlüksüz biyometrik fotoğraf. X 48mm, kıyafet açık renk olmamalıdır.


Tüm Vize işlemlerinizde taleplerinizi bize iletmeniz yeterlidir, Uzman Ekibimiz bu iş için var, Vize Almakta tam yetkiliyiz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.