15 Haziran 2021 Salı

Youtube kanal adı değİştİrme

Unsubscribe from vLkn. Marka Hesabı oluşturmayı öğrenin. Kanal açıklamanızı değiştirme. Bölüm - Duration: 42:51. ABONE VE LİKE Gelirse SEVİNİRİM. Hem tarayıcı üzerinden hem de uygulama üzerinden kanal adını değiştirebilmek mümkündür. Eğer sizin de bir kanalız varsa ve adını değiştirmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.


Youtube kanal adı değİştİrme

Farklı çeşitte kanal isimleri olabilir, mesela bir kişinin adı ve soyadı gibi (Barış Özcan) ya da kanalın genel olarak ortaya çıkardığı içerikten bahseden (Evrim Ağacı) gibi isimler olabilir. Burada yazılanları tek tek okumanızı tavsiye ederim. Belki daha iyi fikirler aklınıza gelebilir.


Sadece zihninizi bununla biraz meşgul etmeniz. Belirtilen bu süreler dışında kanal adınızı değiştirebilirsiniz. Bunun için size hem bilgisayardan, hem de telefondan isminizi nasıl değiştirebilirsiniz diye anlatacağım. Bugün, milyonlarca farklı filme, müziğe, stand up şovlara ve neye sahip değiliz ki. kanal adı nasıl değiştirilir?


Bunlar, belirli uygulama ve hizmetlerde kanalı ifade etmek için kullanılır. Gelişmiş hesap ayarlarına giderek kanalınızın kullanıcı ve kanal kimliğini görebilirsiniz. Video Yükleme. Pek çok kullanıcı farklı isim ve kategorilerde videolar yükleyerek kazanç elde edebiliyor.


Fakat benim çözümüm, sizin kanalınızdaki videoları siler, sonuçta kanalın ismini değiş tirdikden sonra kanalında içeriğini değiştirmek lazım. Bu Uye Banlanmistir. Ayarlar dişli çark simgesini tıklayın. Bu, sayfanın sağ üst köşesindeki açılır menüdedir.


Bilgisayarınızda sağ üst köşedeki kanal simgesini tıklayın. Arkadaşlar kanal adımızı nasıl değiştirebiliriz acaba? Ya kullanıcı adımız, ya da adımız soyadımız oluyor. Misafir - Masaüst ü. Tek hamle ile isminizi değiştirin.


Tag - kanal adı değiştirme. Videonun çekileceği içeriğe göre ilgili kategori seçilerek başlanmalıdır. Mesaj Görüntüleme 4B. Co Admin Site Yetkilisi.


Youtube kanal adı değİştİrme

Uzun zamandır uğraşıyordum, yöntemi bulunca videosunu yaptım. Herkese kolay gelsin. Yılında Köy Sitesi olarak başladığımız yayın hayatımız daha sonra ilgi alanını genişleterek radyo temaları png resimleri, yöresel yemekler, köy yaşamıyla ilgili resimler yazılar ve daha bir çok alanda paylaşımlar yaparak bu günlere geldik, yönetim kadromuzun ve üyelerimizin vefakar katkılarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.


Youtube kanal adı değİştİrme

You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messag. Merhaba, kanal url adresini nasıl değiştirebilirim. Kullanıcı adı değiştirme Windows ‘da burada mevcut kullanıcı adlarını göreceksiniz.


Değiştirmek istediğiniz kullanıcı adı üzerine gelerek “ özellikler ” kısmında giriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.