18 Haziran 2021 Cuma

Youtube kanal ismi değiştirme

Youtube kanal ismi değiştirme

Instant Calm, Beautiful Relaxing Sleep Music, Dream Music (Nature Energy Healing, Quiet Ocean) ★- Duration: 3:06:19. Herkese selamlar bu video da sizlere kanal adı nasıl değiştirilebileceğini anlattım. Marka Hesabı oluşturmayı öğrenin.


Kanal açıklamanızı değiştirme. Tek hamle ile isminizi değiştirin. Unsubscribe from vLkn. Şifresi Nasıl. Birkaç gün daha eski kanal ismini görmeye devam edeceklerdir.


Yeni kanal isimlerinin onaylanmasının ardından, kanal ismi olarak yeni ismi görebilmektedirler. Bunun için size hem bilgisayardan, hem de telefondan isminizi nasıl değiştirebilirsiniz diye anlatacağım.


Eğer sizin de bir kanalız varsa ve adını değiştirmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Bilgisayarınızda kanal resmi oluşturma, bulma ve değiştirme. Son olarak yazmak istediğiniz yeni kanal ismini girin. Sağ taraftaki köşede ‘Oturum Aç ‘ düğmesine tıklayın ve istenen bilgileri (kullanıcı adı ve şifre) doldurun.


Misafir - Masaüst ü. Bunu bende Araştırıyorum bulamadın yardımcı olan olursa sevinirim. Sonra tekrar eski hali.


Farklı çeşitte kanal isimleri olabilir, mesela bir kişinin adı ve soyadı gibi (Barış Özcan) ya da kanalın genel olarak ortaya çıkardığı içerikten bahseden (Evrim Ağacı) gibi isimler olabilir. Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul Status Offline.


Fakat benim çözümüm, sizin kanalınızdaki videoları siler, sonuçta kanalın ismini değiş tirdikden sonra kanalında içeriğini değiştirmek lazım. Bu Uye Banlanmistir. UCQxEgQ4RAZQG8gglADn0YQQ kanala abone olursanız videolarıma beğ.


En güncel kanal isimleri önerileri için ziyaret edin. Adınız (isteğe bağlı): Cevabım seçilirse veya yorumlanırsa bana bu adrese e-posta ile bildir: Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.


Arkadaşlar kanal adımızı nasıl değiştirebiliriz acaba? Ya kullanıcı adımız, ya da adımız soyadımız oluyor. TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları p. Yaratıcı, akılda kalıcı bir kanal ismi bulmak izlenici kitlesinin artış göstermesi açısından önemlidir. anasayfasına girin. Profil fotoğrafı ve kapak fotoğrafı kanal sahibi tarafından düzenlenmelidir.


Kullanıcılar için bu durum önem arz. Kısa öz bir açıklama ile bu bilgelere ulaşırsınız.


Tabi kanal açmaktan önemli olan bir şer varsa oda isim koyma,rlar daha sonra sıradan koydukları ismi değiştirme yoluna gidiyor. Yasar Emır Seferinoglu Decapat. Co Admin Site Yetkilisi. KANAL ADI ÖNERİLERİ Son zamanlarda kanalı açmak çok revaçta.


Ancak buraya yazdığım kanal isimleri var mı, yok mu? YTdestek şeklinde olan mı ? Burada yazılanları tek tek. Nereden zimbamve Mesajlar 9Tecrübe P. Mavi Gelişim kanal ismi koyabilirdim. Seyahat kanal adı için Mavi Yolculuk olabilir.


Yine Gölge kelimesi beğendiklerimden. Karizmatik gelen kullanıcı isimleri arasında. Armada CİTY ye taşındık. Bilirsiniz çoğu smart tv lerde olduğu gibi uydu alıcısı televizyonun kendi içinde.


Taşınmadan önceki oturduğumuz evde kanal isimleri gayet hatasız yazıyordu. Benim için farketmezde ailem için büyük bir sorun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.