6 Ağustos 2021 Cuma

Yunanistan büyükelçiliği vize

Aynı zamanda konsolosluk tarafından yetki verilmiş makamlarda da vize işlemleri yapılabilmektedir. Yetki verilmiş kurumlar, bireyler için de vize. Son gün içinde yapılan başvurular genel anlamda risk taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye’de oturum izni bulunan 3. Başvuru sahiplerinin dikkatine!


Detaylı bilgi için vizeyurdu.

Ek Belgeler İstenebilmektedir. Yunanistan vizesi işlemleri konusunda hizmet vermekle yetkilidir. Doğrudan Büyükelçilik ya da Konsolosluk yerine vize başvuru merkezlerinden başvuru gerçekleştirmek, vize alırken oluşabilecek hataları düzeltmeniz adına size ek fırsatlar sağlıyor.


Konuya ilişkin değişiklikler ya da farklı uygulamalar tamamen Yunan mercilerin elindedir. Dolayısı ile yapılan değişiklikler. Saatleri: Pazartesi-Cuma: 09.


Birlikte gidilecek aile üyelerinin veya arkadaşlarının önceden alınmış bir Schengen Vizesi varsa, her başvuru sahibi birlikte gideceği kişi veya kişilerin geçerli vize fotokopilerini getirmek zorundadır. Ankara bölgesi sorumluluk alanında ikamet edenlerin VFS Global.

Vize başvurusu yapacak kişiler. Bu vize kategorileri ulusal vize olarak geçer. Anne ve Baba dan ayrı yada herhangi birisi ile seyehat edecek olan yaşından küçük çocuklar için Noter onaylı MUVAFAKATNAME istenmektedir.


Firmamız vize başvurunuzun takibi konusunda Polonya Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiştir ve size en iyi hizmeti sunacaktır. Polonya seyahatlerinizde ise başvurularınızı doğrudan Polonya Konsolosluğu’na ya da Polonya Büyükelçiliği ’ne yapmanız gerekmektedir. Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi. Kültürel - Sportif - Konferans.


Ankara vize işlemi için yapılması gerekenler hakkında bilgiler içerir. Bu süreç zarfında konsolosluklar ile irtibatta kalabilir, takip numarası üzerinden de vizenizin durumuna ilişkin bilgiler alabilirsiniz. Bu yüzden tarihi yapısı bakımından önem. Başka bir deyişle gezip görmek emeliyle vize için turistik vize, çalışmak için ticari vize veya akraba ziyareti için aile ziyaret vizesi almak gerekmektedir.


YUNANİSTAN CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ Kançılarya: Zia Ur Rahman Cad. Satın alımı tamamlanmış otel ve uçak bileti rezervasyonları ile yapılacak vize başvurularında, kurumumuzu bağlayıcı herhangi bir unsur bulunmamaktadır. Bunun sebebi bize komşu olan adalara yaz aylarında gösterdiğimiz ilgiden kaynaklanmaktadır. Bodrum’dan Kos ve Simi,Marmaris’ten Rodos,Kuşadası’ndan Sisam’a feribot ve özel tekneler ile kolaylıkla ulaşım mümkün.


Santorini ve Mykanos’da yaz. Ayrıca Makedonya Üsküp Türk Konsolosluğu pasaport, evlenme, vatandaşlık, nüfus, noter, askerlik, yeni kimlik kartı vb.


Makedonya vatandaşları ay içerisindeki günlük vize muafiyeti haricindeki tüm vize.

Ankara’daki Birleşik Krallık Büyükelçiliği ve İstanbul’daki Başkonsolosluğumuzun da dahil olduğu Türkiye teşkilatımız, Birleşik Krallık ve Türkiye arasındaki ilişkileri. Sonrasında başvurunu evraklarınızı Senegal Büyükelçiliğine ileterek başvuru işleminiz başlamış olur.


Başkenti Atina olan ülkenin nüfusu 10. Resmi dili Yunanca, dini Hıristiyanlık (İslamiyet, Batı Trakya) ve para birimi Euro’dur. Hem yatırılması gereken harçlar hem de istenilen evraklarda zaman zaman farklılıklar olabilmektedir.


Yaklaşık gün içerisinde gelecek olan yanıtı bekleyebilir ve artık seyahat hazırlıklarına başlayabilirsiniz. Büyükelçiliği ya da İtalya Konsolosluğu günden kısa süreli vize başvurularında şahsi müraacat kabul etmemektedir. Kısa süreli vize başvurularınızı sadece İtalya Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.


SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU Sofya Büyükelçiliği 10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.