11 Ağustos 2021 Çarşamba

Yunanistan vize izmir randevu

Vize Başvuru İşlemleri. Bu kişiler randevu saatinde vize başvuru merkezinde bulunmasından sonra belgeleri tek tek kontrol edilir.


Belgeler onaylandıktan sonra kişilerin biyometrik bilgileri tespit edilir. Konsolosluk vize işlemleri için randevu esasına göre çalışıyor. Yunanistan İzmir konsolosluğuna giderek randevu talebinde bulunmak mümkün.


Yunanistan Avrupa Birliği üyesi olup, bu ülkeyi ziyaret etmek isteyen kişilerin Schengen vizesi alması gerekmektedir. Yunanistan Başkonsolosu Argyro Papoulia ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilciliği yeni Büyükelçisi Naciye Gökçen Kaya ile gerçekleşen görüşmesi. Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, İzmir Yunanistan Başkonsolosluğunu ziyaret etti.


VİZE ÜCRETLERİ HAKKINDA. Pazartesi gününden itibaren Yunanistan Schengen vize ücretleri ve hizmet bedeli para birimi EURO olacaktır. Ek hizmet para birimi ( fotokopi, SMS, kargo, fotoğraf) TL olmaya devam edecektir. Tüm konsolosluklar vize başvuru sürecinde randevu sistemi ile çalışmaktadırlar.


Umuma mahsus Pasaport hamili T. Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır. Muhammer Aksoy Bulv. Yani başvurunuzu konsolosluk ve ya elçilikler aracılığıyla sağlarsınız. Randevu alınmadan işlem başlatılamaz.


Parmak izi ve evrak teslim işlemi, konsolosluklar tarafından. Bir engeli olan veya erişilebilirliğe ihtiyaç duyan müşterilerin, onlara yardımcı olacak birini getirmesi teşvik edilir. Gerektiğinde asansörlere de erişilebilir. Bu nedenle randevunun da başvuru merkezlerinden, elektronik olarak alınması gerekir.


Yaşadığınız şehre göre hangi ofise başvurunuzun iletileceği değiştiğinden, uzmanlarımız bu işlemi sizin adınıza tamamlarlar. Yunanistan vize başvuruları konsolosluklara değil, vize başvuru ofislerine iletilir. Evrakların hazırlanması sonrasında yetkili olan kurumlardan, yunanistan konsolosluklarından randevu alınarak belgeler teslim edilmeye ve mülakata gidilir.


Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu form randevu alımı için önceden doldurulmalıdır.


Yunanistan vize izmir randevu

Yunanistan Başvuru Formu online olarak doldurulduktan sonra çıktısının alıp imzalanması gerekmektedir. Daha fazla bilgi için Ek Hizmetler sayfamızı ziyaret ediniz.


Yunanistan vize izmir randevu

Bu hizmetten yaralanabilmek için, Başvuru Tipini MOBİL seçip size uygun gün ve saate randevu alabilirsiniz. Bordo pasaport sahipleri vize başvurusu yapmaları gerekiyor.


Adres: Zia Ür Rahman cad. Schengen ülkesinden vize aldıysanız ve vize sayfanızın sol alt kısmında VIS ibaresi bulunuyor ise evrakları tarafımıza kargo ile göndermeniz yeterlidir.


Yunanistan vize izmir randevu

Yetkili olan firma Fransa, Hollanda, İtalya, Yunanistan, Avusturya, Belçika Ve İsveç gibi birçok ülkenin vize başvuru randevu ve vize hizmetlerini gerçekleştiren konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş kuruluştur. Vfs Global İle yapılan schengen vize başvurularında konsoloslukla. Avrupa ülkesi için vize başvurularını saglamaktadır.


Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem sağlanacaktır. Size iletilecek evrak listesinin eksiksiz hazırlanmasından sonra, ekibimiz tarafından gerekli kontroller yapılacaktır. Bu kontrollerin ardından evraklarınızın, iDATA kurumuna teslim edilmesi gereklidir. VFS Global birçok ülkenin günden kısa sureli (short time) ve uzun süreli (long time) çalışma vizesi, öğrenci vizesi, geri dönüş vizesi, aile birleşimi.


Almaya Schengen ülkeleri arasında yer aldığından Yunanistan Schengen vizesi olarakta adlandırılabilir. Profesyonel ve yetkili bir firma olarak vize işlemlerinizde başvuru formunuz tarafımızca sağlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.