8 Ekim 2021 Cuma

Yurtdışından gelen telefonu pasaportsuz açtırma

Aşağıdaki adımları izleyerek yurt dışından gelen cep telefonu için vergi ve kayıt işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Cep telefonu harcını öde.


Yurt Dışından Gelen Telefonu Kaydetmek İçin Pratik Adımlar 06. PASAPORTSUZ NÜFUS CÜZDANI İLE İMEİ KAYDI. Yurtdışından Getirilen Telefonların Kayıt Süresi Uzatıldı - Duration: 0:35.


Yurtdışından gelen telefonu pasaportsuz açtırma

TEB KOBI 94views. Her şey o kişinin üzerinden yürütülecek. Bu siz olabilirsiniz, siz yurtdışına gitmemişseniz başkası üzerine kaydededecekseniz oda işlemler onun adı saoyadı, ve e-devleti üzerinden olmalı.


Pasaportsuz telefon kaydı. Vizesiz ülkeler listesinde olan Gürcistan, Kıbrıs ve Ukrayna’ya pasaportsuz kimlikle gidilip gelindiğinden TC Kimlik numarasına da yurt dışından gelen telefon kaydı pasaportsuz yapabiliyorsunuz. ID Kart seçeneğini seçin. Selam arkadaşlar, ben yurtdışından gelen bir telefonu açtırmak istiyorum.


Yurt içinde kullanabileceğiniz bir telefonu ihmale almadan değerlendirmelisiniz. Aksi halde bir süre sonra bu telefonu kullanma şansınız olmayacaktır. Gönderen: Webmaster Görüntülenme 18.


Bunun iin yapmam gereken nedir? Devlet sistemi üzerinden bizzat kendiniz gerçekleştirebilirsiniz. Huawei PLite Ekran Değişimi.


Ancak yurt dışından gelen bir telefonu Türkiye’de kullanabilmek için öncelikle pasaportunuza kaydettirmek zorundasınız. Bu aşamadan sonra telefon nasıl açtırılır ve telefon kaydı yaptırma gibi aramalar söz konusu oldu. Bu yazımızda hem yurtdışından telefon getirme hem de açtırma konusunda bilgiler göreceksiniz. Gelen telefonu Türkiye’de kullanabilmeniz için IMEI kaydını yaptırmanız da olmazsa olmazlardan biri.


Günümüzde yurtdışı telefon kayıt ücreti internet üzerinden online olarak ödenebiliyorken, kayıt işlemi de E-devlet ve abone kayıt merkezleri tarafından yapılabiliyor. Herhangi bir sorun yaşanmaması için yurt dışından yalnızca bir adet cep telefonu getirmekte fayda bulunmaktadır.


Telefonu yurtdışından dönüşü 1günü geçmemiş birinin üzerine kayıt yaptırabiliyorsunuz. Herhangi bir para cezası ya da başka bir ceza gelir mi yoksa sadece telefon mu kapatılır ? Bir sorum daha var. Bu telefonları nasıl kaydediyorlar böyle ? Yani telefonu getiren kişinin belli olması gerekli. Kayıt yaptırmadan telefonu en fazla kaç gün kullanabilirim?


Yurtdışından gelen telefonu pasaportsuz açtırma

Yurt dışı telefon açtırma fiyatı (harcı) ne kadar? Buna göre yurtdışından Türkiye’ye ancak üç yılda bir telefon getirerek, pasaporta işletme ve Türkiye’de kullanmak mümkün olabilecek.


BTK başlığı altındaki IMEI sayfasına giriniz. Kişisel bilgileriniz, pasaport, ödeme dekontu sayesinde bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir. Kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim? Yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcı Maliye Bakanlığı internet vergi dairesi üzerinden kredi kartı ile ödenebilmektedir.


Yurtdışından gelen telefonu pasaportsuz açtırma

Sizin getirme hakkınız yok ve başka birisinin pasaportu üzerine kayıt yaptıracak iseniz yukarıda belirttiğim gibi yurda son girişi üzerinden 1gün geçmemiş olması gerekmektedir. TELEFONU YURTDIŞINA KAPATMA. Bu, telefonu uluslararası dolaşıma kapatma (roaminge kapatma) demek değildir.


Burada telefon Türkiye’dedir. Yani kullanıcı yurtiçindedir ancak telefonundan yurtdışının aranmasını istememektedir.


Hattımı yurtdışına kapatmak istiyorum derken de tam olarak kastedilen ve kesbedilen budur. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, yasal yollarla ithal edilip faturalı satılmasına rağmen IMEI (Uluslararası Mobil Cihaz Kodu-International Mobile Equipment Identity) numarası kopyalandığı için kullanıma kapatılan telefonların, cihaz sahibinin yapacağı başvuru sonucunda IMEI numarasının tek hatla eşleştirilmesi halinde yeniden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.