16 Şubat 2017 Perşembe

Almanya vize evrakları

Değerli ziyaretçilerimiz, vize başvuruları için beyan edeceğiniz evraklarınızın güncel tarihli olduğundan emin olunuz! Başvuruda konaklama bilgileri, seyahat süresi ve mesleki durum gibi kriterler önem arz etmektedir. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.


Ayrıca vize bölümlerine başvurmadan önce iDATA üzerinden randevu almanız gerekmektedir. Başvurularınız şahsen bizim tarafımızdan yapılabilmektedir.


Tüm vize tipleriniz için sizin yerinize başvuru gerçekleştirebilmekteyiz.

Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Kaç günlük alınabilir: En fazla ay almak mümkündür. Fakat bu ilk başvuruda en fazla ay olarak verilir.


Gerekli olan evrakları aşağıda sizler için sıralıyoruz ama bunlar temel evraklar dır,gidiş amacınıza göre evrak listesi düzenlenmesi gerekmektedir. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır. Ancak yine de tüm vize başvurularında yanınızda mutlaka bulundurmanız gereken belli başlı evraklar vardır. Sanırım bu konularda Akdeniz ülkeleri biraz daha rahatlar.


Romanya vizesi randevusu ortalama üç-dört gün içerisinde gelmektedir.

Bu randevunun seyahatinize göre belirlenmediğini not olarak iletelim. Seyahatin masraflarını karşılayacak kişi sponsordur. Bu durumda seyahat masrafları tarafınızca karşılanacak ise size ait meslek evrakları ve sizin tarafınızdan imzalanmış sponsorluk dilekçesi de sunulmalıdır. Sponsor evrakları listesi de EAGVS müşteri temsilciniz tarafından.


Bu konuda vize türüne bağlı olarak. Konsolosluğun gerek duyması halinde başka belgeler de istenebilmektedir. Ev Hanımı ve benzeri maddi kazanç evrağı olmayan başvuru sahipleri için sponsorluk evrakları ayrıca hazırlanması gerekmektedir. Maddi kazanç kanıtlanamayan, Gelir belgeleri yetersiz ve kanıtsız başvuru sahiplerinin sonuçları genellikle.


Bundan dolayı ülkeye gitmek için vize prosedürlerinden geçmek. Vize Başvuru İşlemleri. Başvurunuzu Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Trabzon yetkili ofislerinden yapabilirsiniz. Ancak kişilerin sahip olduğu pasaport türü vize zorunluluğunu doğrudan etkilemektedir.


Umumi pasaportlara vize gereklidir. Almanya ’ya seyahat etmek isteyen tüm T. Banka hesabında bulunması gereken bakiye kişinin ülkede kalacağı gün sayısıyla orantılı olmalıdır. Banka hesap dökümleri bakiyeli, güncel tarihli, bankadan kaşeli ve imzalı bir şekilde sunulmalıdır. Gerekli evrakları hazırlamadan önce randevu almanızı süre açısından daha hızlı bir süreç geçirmenize sebep olacaktır.


Ticari başvurular ise 3-iş günüdür.

Evraklarınızı eksiksiz ve güncel tarihli (maksimum son gün içerisinde alınmış) hazırlamayı unutmayınız. Bu gruba dahil edilecek özel durum vizeleri de mevcut. Böylece hem zaman kaybetmiyor, hem emek.


ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR (idata firması tarafından istenilen evraklar) Öncelikle tarihi geçerli bir pasaportunuz olmalıdır 35xmm adet fotoğr. Firmamız tarafından doldurulacaktır. Yeni ve eski pasaportlarınız. Tüm işlemler ve başvuru esnasında yanınızdayız.


Evrak listesi için Linki tıklayın ve bilgileri doldurup bize gönderin. Daha eski pasaportlara vize verilmesi mümkün değildir.


Başvuruda bulunmadan önce lütfen pasaportunuzun yıldan eski olup olmadığını kontrol ediniz ve pasaportunuzu yenileyiniz. Geçerliliği olan pasaportun en az iki boş sayfası olmalı ve planlanan seyahatten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.