10 Mart 2017 Cuma

Abd vize tipleri

Vast Selection of Electronic Components in Stock at Digi-Key Online! Find Products, Specifications, Datasheets, and Pricing You Need at Digi-Key Electronics! Takma adı “Disney Vizesidir” çünkü ortaya çıkması için bu kuruluş kulis faaliyetlerinde bulunmuştur. Q türü vizeler Amerikalılarla uygulamalı bir eğitime katılacakları veya Amerikalılarla ülkelerinin tarihini, geleneklerini veya kültürünü paylaşacakları.


Vize başvurusunda bulunan biri olarak, başvuracağınız kategoride bir vize alabilmeniz için söz konusu vize türüyle ilgili tüm şartları taşıdığınızı kanıtlamanız gerekmektedir. ABD ’ye seyahatinize ilişkin olarak sizin için uygun olabilecek vize türünü belirlemek amacıyla Vize Türleri Rehberi’mizi ziyaret edebilirsiniz.

I Vizesi : Yabancı basın ve medya mensupları ile eşleri ve çocuklarına verilir. J Vizesi : Değişim programlarına katılan ziyaretçilere verilir.


Göçmenlik amacı dışındaki, süreli seyahatler için yapılan girişlerde de (non-immigrant), göçmenlik için yapılan daimi ikamet amaçlı girişlerde de (immigrant) en başta bir vize başvurusu yapılmalıdır. ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır.


Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka. Sirketinizin ticaret yolu ile vize almasi en kolay yontemlerden biridir.


Bu durumda hassas olunmasi gereken konu yasal statunun korunmasi ve paranin nasil kazanildiginin kanitlanmasi. ABD yasalarına göre, vize verme sorumluluğu Dışişleri Bakanlığına aittir ve çoğu vize yurt dışındaki Dışişleri Bakanlığı Büyükelçilikleri ve Konsolosluklarından biri tarafından verilir.

Bir ABD Konsolosluk Görevlisi mülakat sırasında başvurunuzu inceleyecek ve vize almaya uygun olup olmadığınıza karar verecektir. DS-1Formu Vize Tipleri. Amerika Vizesi için başvuru sahibi seyahat niyetine uygun vize tipini seçmelidir. ABD Vizesi Danışmanlık Hizmetleri ve Form Doldurma Hizmetleri.


Amerika Birleşik Devletleri Vizesi : ABD birçok önemli merkezi içerisinde barıdıran dünyanın cazibe merkezi diye tabir edebileceğimiz doğal ve insan yapımı güzellikleri ile beraber turistlerin ve iş insanlarının en önemli ziyaret noktalarından biridir. Amerika vize tipleri seyahat amacının niteliğine göre değişiklik göstermektedir. ABD vadettiği vizelerle her yıl yüz binlerce insanı ülkesine kabul eder.


Ancak belirtmek gerekir ki bir o kadar vize başvurusunu da çeşitli gerekçelerle geri çevirmektedir. Bu durumda karşınıza çıkabilecek sorunlardan bir tanesi de hangi vize tipine başvuru yapılacağıdır. AMERİKA VİZESİ NASIL ALINIR ? Aramızdan başarılı insanların hedeflediği sonuçlara ulaşması hepimizi gururlandırarak heveslendiriyor. Ayrıca her bir vize tipinin ücreti de birbirinden.


Turist vizesi : Geçici, aya kadar: Görüşmelerde bulunabilir ancak sözleşme ve kontrat imzalanamaz. E-1: Anlaşmalı ticaret vizesi. Vize sahibinin ülkesi ile ticaret yapmak için ideal. Amerika ile arasında uygun bir anlaşma bulunan ülkeler ile gerçekleştirilebilir.


Geçici, Yapılan iş geçerliliğini yitirene kadar yenilenebilir. Fvizesi ile Amerika’ya giden öğrencilerin eş ve yaşın altındaki çocukları da Fvize alarak Amerika’da kalabilirler.

Amerika’ya eğitim için giden kişilerin aldığı bir diğer vize tipi de M tip vizelerdir. Bu tip mesleki ya da teknik eğitim alan öğrencilere verilir. Bu vize tipinde belirli bir saat sınırı ile öğrenci kampüste ya da dışında çalışabilir. YILLIK ABD VİZESİ vs.


Dünyalı Program 30views. Red alinca itiraz mi etmeli yoksa yeni basvuru mu yapmali - Duration: 1:52. ABD vize başvurularında hangi vize tiplerini askıya aldı?


ABD konsolosluğu vize başvurularını askıya almış, peki sadece turist vize başvurular�. Vize tipini öğrenip belgeleri toplamaya başladıktan sonra vize ücretini yatırmanız gerekir. Bu ücreti yatırdıktan sonra banka size bir dekont verecektir, bu dokentla da vize başvurunuzu yapacaksınız.


ABD vatandaşları da ikinci bir karara kadar, vize başvurusu yapamayacaklar. ABD vizesi başvurularında en önemli nokta, ABD Konsolosluğu tarafından talep edilen belgeleri doğru bilgilerle ve eksiksiz şekilde hazırlamak olacaktır. Evraklarınız tamamlandıktan sonra sıra başvuru formunun doldurulması ve vize ücretinin yatırılması işlemlerine gelir.


Yüz yüze yapacağınız bu. ABD ’den İran’a Büyük Darbe, Tüm Yaptırımlar Geri Geliyor ABD, İran’la yapılan nükleer anlaşması sebebiyle kaldırdığı bütün yaptırımları geri getireceğini duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.