21 Mart 2017 Salı

Franchise veren emlak şirketleri

Emlak pazarı ülkemizde büyük bir değişim yaşadı. Son yıla r^ yayılan bu değişim A sürecinde markalı emlakçı sayısı arttı, halen de artmaya devam ediyor.


Tüketicilerin doğru ve güvenilir hizmet beklentisini karşılayabilen markalı emlak şirketleri güven oluşturmayı başardı. Ayrıca yatırım danışmanlığı.


Türkiye’de önemli bir yere sahip olan firmamız, sizlere bu alanda yüzlerce farklı firmanın güvencesi altında olabilmeniz konusunda da bir hizmet. Bazı emlak şirketleri bayilik verme aşamasında teknik destek ve personel destekleri verirken, bazı şirketler de maliyet desteği de vermektedir.

Eğer tüm maliyetleri siz karşılayacaksanız size personel, teknik destek, pazarlama ve reklâm desteği, eğitim desteği veren bayiliklere yatırım. Reology firmas bnyesinde yer alan REA Real Estate Gayrimenkul Bayilik Sistemi nin hedefi. Bu yazımızda bayilik veren emlak firmaları hakkında bilgi bulabilirsiniz. Realty TR Emlak Bayilikleri.


Emlak sektörü öncüleri arasında gösterilen firma hem müşterilerine hem de. Sektörden Haberler Yavuz Karaman. Franchise veren emlak firmaları!


Türkiye, coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından, bayilik ve franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihi oluyor.

Birçok sektörde olduğu gibi emlak franchise hizmeti de alınabilmektedir. Genel olarak franchise veren firmaların birçoğu franchise işlemlerinden sonra ya çok fazla ilgilenmiyorlar ya da herhangi bir eğitim, yardım desteğinde bulunmamaktadırlar. Müşteri sayınızı, kazancınızı istikrarlı bir şekilde arttırmayı size sunmaktadır.


BİR dönem franchising deyince herkesin aklına fastfood geliyordu. ERA gayrimenkul ile çalışmak gerçekten bir ayrıcalıktır.


Ancak zamanla durıım değişti ve emlak, eğitim, hazır giyim, ayakkabı, spor, kafe, oyuncak, sağlık gibi sektörlerde bu sistemle büyümeyi tercih etmeye başladı. Son hazırladığımız Türkiye’nin en büyük 1franchise veren şirketi, bin 1franchise işletmeye ulaştı.


Ancak süpermarketlerin bakkalları devre dışı bırakması gibi, franchise veren emlak şirketleri de mahalledeki. Sürekli ödemeleri uygun rakamlarda tuttuklarını belirten Çiçekçi, “Reklam payı veya ofis gelirlerinden % 3USD da aylık aidat alıyoruz” diyor.


Bu yıl Türkiye’nin en büyük 1franchise veren şirketi bin 3zincir işletmeye ulaştı. Listede gıda sektörü öne çıkarken yöresel lezzetlere yönelik konseptler dikkat çekiyor. Bu yıl atak yapan eğitim sektörü de hızlı büyümesiyle girişimcilere fırsat sunmaya hazırlanıyor.


Bu tip çalışmaların yanı sıra ücretsiz organizasyon bayiliği veren firmalar a da web sitemiz üzerinden ulaşabilmek mümkündür. Günümüzde franchise almak çok cazip bir girişimcilik fikri haline gelmiştir.


Artık müşteriler bireysel emlakçılar yerine kurumsal olan emlakçıları tercih etmektedir. Bunun temel sebebi ile gelişmekte olan emlak sektöründe bireysel emlakçılar ile yaşayabileceği güven problemleri ve diğer.


Türkiye’nin en popüler bayilik veren börek firmaları arasında gösterilen Göçmen Börekçisi franchise giriş bedeli olarak yatırımcılarından bin TL ücret talep ediyor.

Toplam yatırım maliyeti 1bin TL – 3bin TL arasında değişiyor. Fark yaratan ustalığı tertemiz bir mutfakta hazırlanan leziz tatlarla müşterilerine sunan Göçmen Börekçisi börek bayilik. Yatırım tutarı: 15. Minimum nakit ihtiyacı: 10.


Tarafsız bir değerleme yapıldığında, bir emlak firmasının büyüklüğünü yalnız ofis sayısıyla değerlendirmek yanlış olur. Bu franchise endüstri ve ticaret birliği, şirketleri üyeliğe kabul etmeden önce sıkı bir denetime tabi tutulur.


Yurt geneline yayılan geniş emlak ofisi ağını verdiği bayilikler ile genişletmeye devam eden EskiDJİ emlak bayilik şartları olarak diğer bayilik veren emlak firmaları ile kıyaslandığında çok daha kolay onay vermesi ile öne çıkıyor. Yıldır Gayrimenkul pazarında faaliyet göstermektedir.


Web tabanlı online emlak otomasyon programı, Web sitesi, Emlak portalı, Reklam, Eğitim ve Portföy Paylaşımı dahil 1. Adet SMS Hediye Yıllık ilanlarda. Hedefimiz tüm il ve ilçelerimizde 2adet emlak Bayiliği zincirini oluşturmaktır. Bu dev Projede yerinizi alın.


En karlı bayilikler arasında seçim yapıp franchise ağına katılarak franchise ağına katılabilir ve avantajlarından yararlanabilirsiniz. PSC Turkey adlı firmanın toplam franchise sayısı olmakla birlikte başlangıç fiyatı bin lira ve vergilerdir. Pronet firması 1franchise hedefliyor ve sizden herhangi bir başlangıç bedeli istemiyor.


Altın Emlak olarak bilinen şirketin franchise bayiliğini almak için başlangıçta 13.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.