12 Nisan 2017 Çarşamba

Alman konsolosluğu vize için gerekli evraklar

Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır. Eksik belge halinde ret yiyebilirsiniz. Bu konuda gerekli tüm bilgiyi, vize.


Alman konsolosluğu vize için gerekli evraklar

Burada istenen evraklar Yunan Adaları’na gidiş amacına göre hatta zamana göre bile değişiklik gösterebilmekte. Yani genel geçer bir evrak listesinden bahsedilemez. Vize Başvuru Formu’dur. Form doldururken büyük harflerin kullanılması.


Başvuru işlemlerinizi ister şahsen ister aracı firma ile. Davetiye gönderirken dikkat edilmesi gereken en önemli konu davetiye süresinin ayı geçmeyecek şekilde.


Evraklar eksiksiz bir şekilde tamamlanıp her durumda o şekilde başvuru yapılmalıdır. Aksi takdirde eksik tek bir evrak yüzünden vize işlemleri aksayabilmektedir. Bunların dışında başvurulan vize türüne. Online başvuru yaparsanız, belgeleri elekt.


Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Gerekli olan diğer belgeler, seyahatin amacına göre değişiklik göstermektedir. Her tür seyahat için bil. Seyahat edilecek ülkenin büyükelçiliği ya da konsolosluğuna başvuru sırasında ülkeye gidiş amacı, toplanacak evrakların sayısını ve niteliğini değiştiriyor.


Konsolosluğu tarafından ilan edilen vize. Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 1gün içerisinde günü aşmamak kaydıyla vize prosedürlerinden muaftır. Belgelerin eksiksiz ve tam bir şekilde ayrıca ikişer adet fotokopileri ile vize bölümlerine başvuru yapılmalıdır. Cumhuriyeti vizesi için gerekli evraklar, Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğu tarafından Schengen vize kurallarına göre belirlenen evraklardır.


Cumhuriyeti’ne yapacakları kısa süreli seyahatlerde turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyareti vizesi türlerinden biri için başvuruda bulunabilmektedirler. Almanca doldurulmalıdır.


Alman konsolosluğu vize için gerekli evraklar

Bu seyahat amaçları doğrultusunda bir vize. Pasaport: İlgili eğitiminizin tarihini ve de sonra ki ayı da kapsayan bir pasaport. Gerekli evrakları hazırlamadan önce randevu almanızı süre açısından daha hızlı bir süreç geçirmenize sebep olacaktır.


Başvurularınız konsoloslukların yoğunluğuna göre değişken olup normal vize süreci iş günüdür. Ticari başvurular ise 3-iş günüdür. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Malta vizesi için gerekli belgeler.


GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Arama Yap Tüm Ülkeler. Randevu bildiriminizin çıktısı. Destekleyici belgeler. Uçak bileti ve otel rezervasyonu. Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları kabul etmektedir. Hazırlanan belgelerde bir eksiklik ya da yanlış. Irak vizesi için gerekli evraklar seyahatinizin içeriğine göre değişiklik gösterecektir.


Alman konsolosluğu vize için gerekli evraklar

Irak turistik vize, Irak ticari vize, Irak ziyaretçi vizesi Irak vize türleridir. Toprak açısından dünyanın en büyük 7. Hindistan vizesi nasıl alınır, başvuru için gerekli evraklar nelerdir sorularının yanıtlarını derledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.