18 Nisan 2017 Salı

Davetiye bilgileri

Be part of a highly skilled team, and take part in operations around the world. Find where you belong - apply online today. Veterans Develop Their Creativity. You can still join the Army if you have no formal qualifications.


Join the traditional fight with Gronch and his minions, get. Davetiye, Düğün Davetiyeleri, Düğün Davetiyesi.

Belki de hayatınızın en önemli gününe hazırlanıyorsunuz. Her şeyin kusursuz olması için biz üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Sitemiz altyapısı, davetiyelerin.


Merhaba Arkadaşlar davetiye kına, nişan, düğün, kokteyl, parti, wedding düğün kartı davet, davetli nişan malzemesi, nikah evlilik evlenmek bekar kız bind. Kağıttan kaynaklanan ton farklılıkları hata değildir.


Tüm modellerimizde davetiyeye. Spam veya çok kısa. Bu alanlar arasında sizin bilgilerinizi karşılamayan yer varsa ekstra alanda belirtebilirsiniz.

Düğün davetiyesi bilgileri bize ulaştıktan sonra bir tasarım hazırlanarak size sunulur. Kontrol ve onayınızdan sonra davetiyeleriniz baskı aşamasına alınır. Kontrol aşamasında istemiş olduğunuz revizyonlar yapılarak.


Yeni sezon klasik davetiye modeli, gold yaldızlı zarfıyla sade ve şık davetiye modellerindendir. Krem sade ve zarif davetiye, özel kesim gold yaldız çerçevel. Sizin isteğinize göre tasarlanabilir.


Yazı karakteri, davet metni, aile bilgileri tamamen sizin isteğinize göre NİŞAN, DÜĞÜN, NİKAH, ve SÜNNET davetiyesi şeklinde tasarlanabilir. Yukarıdaki Sipariş Ver butonuna tıklayarak, davetiye bilgilerinizi yazabilir, sipariş verebilirsiniz. Eğer davetiyenizin bu unutulmaz düğün gününe dair hoş bir anı olarak kalmasını isterseniz, tercihinizi fotoğrafınızın basıldığı davetiyeler yönünde de kullanabilirsiniz.


Ayrıca kategorimiz içerisinde üzerinde. Adetler 50’şer adet olarak artmaktadır. TL üzeri siparişlerinizde ofset baskı ücretsizdir. Fotoğraf ve ekran kalitesinden kaynaklı ton ve renk farklılıkları olabilir.


Siparişinizin ardından örnek tasarım tarafınıza Whatsapp ile gönderilerek baskı. ADRES İstanbul Anadolu Yakası Org. Bölgesi Aydınlı Mh. Kart kalınlıkları mde 2gr.


Bristol Kalın Karttır.

Her zaman Olduğu gibi yeni modeller ve tasarımlar ile kataloglarımızı beğeninize sunuyoruz. Mail adresinize gelen tasarıma siz onay verdikten sonra baskısı gerçekleştirilir ve belirtmiş olduğunuz adrese kargosu yapılır.


Fotoğraflarda görülen çiçekler ve ipler çekimde aksesuar olarak kullanılmıştır. DEME’ sayfasında davetiye bilgileri sizden istenilmektedir. Bilgileri - Sedef Cards.


Lütfen bilgileri doldurduktan sonra ödeme yönteminizi KAPIDA ÖDEME olarak veya Banka havalesi olarak nasıl yapmak istiyorsanız o şekilde işaretleyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.